10 Νοε 2014

Ανακοίνωση της Α.Ε. Βάλτου για την διαιτησία..


από agrinio-sports.gr
Mε την διαιτησία τα έχουν στην Α.Ε. Βάλτου, μετά το ισόπαλο 1-1 με την Αναγέννηση Στάνου και για αυτό τον λόγο εξέδωσαν ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση:
“Στον όμορφο κόσμο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας κάποιοι κύριοι , που δε σέβονται ούτε την προσπάθεια, ούτε τον ιδρώτα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, φροντίζουν να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές ενός αγώνα και μάλιστα οι αρνητικοί.
Αυτόν το ρόλο πήρε με το…σπαθί του (γιατί έτσι χρησιμοποίησε τη σφυρίχτρα του) ο κύριος Λιόνας και ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα μεταξύ της Αναγέννησης Στάνου και της Α.Ε. Βάλτου, που έληξε με σκορ 1 – 1. Κατά έναν περίεργο τρόπο ο εν λόγω κύριος με τους βοηθούς του Κωνσταντάρα και Κανταρέλο υπέπεσαν σε σωρεία λαθών εις βάρος της ομάδας μας.
Για να δώσουμε ορισμένα παραδείγματα στους κυρίους της Επιτροπής Διαιτησίας αναφέρουμε χαρακτηριστικά:

– Στο 30ο λεπτό υπάρχει πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων κι ενώ ο κύριος Λιόνας έχει βάλει τη σφυρίχτρα για να υποδείξει την παράβαση, περιέργως αλλάζει απόφαση και δείχνει συνέχεια του αγώνα.
– 10 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του βοηθού να μας ακυρώσει ένα καθαρό γκολ, σε μια θέση που δε χρειάζεται καν να είσαι στην ευθεία για να πάρεις τη σωστή απόφαση.
– Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ η μπάλα από σουτ επιθετικού μας σταματάει σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή, υποδεικνύεται πέναλτι, όμως δε δίνεται η κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη.
– Επίσης ανέχτηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, χωρίς να κάνει χρήση καρτών, ενώ χαρακτηριστική της σύγχυσής του ήταν η φάση του 90ου λεπτού, όταν διεκόπη το παιχνίδι για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και ενώ η ομάδα μας ήταν στην επίθεση μετά το ελεύθερο ζήτησε από τους παίκτες μας να επιστρέψουν τη μπάλα στους αντιπάλους.
Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας είστε κι εσείς γνώστες των όσων ακούγονται για τον 3ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, στον οποίο συμμετέχουμε και όπου κάποιοι θέλησαν να προεξοφλήσουν τον πρωταθλητή από το καλοκαίρι. Εμείς δε θέλουμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο και γι’ αυτό σας καλούμε να αναλογιστείτε τις ευθύνες που έχετε προς όλα τα Σωματεία, καθώς η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει. Είναι η πρώτη φορά που μας αναγκάζουν να βγάλουμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, καθώς νιώθουμε αδικημένοι με όσα συνέβησαν σήμερα. Τελειώνοντας ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση της Αναγέννησης Στάνου για τη φιλοξενία, την οποία θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.
Με τιμή
Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ”

PHOTOS