28 Σεπ 2014

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟ..ΒΙΝΤΕΟ-ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ e-maistros.gr

 

Μία άνετη νίκη πήρε η ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού απέναντι στην αντίστοιχη του Αμφιλόχου, με 4-2, στον εντός έδρας αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Β΄ΕΠΣΝΑ
Οι παίκτες του Ηρακλή Στασινού, ήταν καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν πολύ νωρίς γκολ αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο.  Χαρακτηριστική και η δήλωση του προπονητή του Αμφιλόχου Κώστα Λιανού, ” από αυτό το παιχνίδι δεν δικαιούμασταν τίποτα”.
Το 1-0 έγινε στο λεπτό με κεφαλιά του Σιαπλαούρα. Το 2-0 έκανε με κεφαλιά στο 15΄ πάλι ο Σιαπλαούρας, στο 25΄ με σουτ έξω από την περιοχή ο Παπακίτσος έκανε το 3-0 ο ίδιος παίχτης πάλι στο 30΄με σουτ έκανε το 4-0 για την ομάδα του Λουτρού. Ο Αμφίλοχος αντέδρασε στο 41΄ με πλασέ στην περιοχή από τον Δράκο μείωσε σε 4-1 και στο 65΄ με πλάσε του Τσιούνη διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα 4-2.
Καλύτεροι παίχτες:
Αμβρακικός: Σιαπλαούρας, Παπακίτσος, Ρούσσας, Γόγα.
Αμφίλοχος: Δράκος, Τσιούνης.
Συνθέσεις:
Αμβρακικός Λουτρού:Στασινός, Τσιλίκης Κ., Ζίγκιρης Γ., Φονιάς Κ., Μανιφάβας Σ., Νίκας Ε., Παπακίτσος Α.,(Ζούμπος) Ρούσσας Η., Σιαπλαούρας Κ., (Τρομπούκης 68΄) Γόγα Κ., Κακιώνης Π.,(Καζάκος 80΄)
Αμφίλοχος: Λίντας Χ., Μπακαδήμας Α., Ζαβιτσάνος Ν., (75΄ Μπίστιντζάνος), Δράκος Χ., Παπανίκος Γ., Καβαλάρης Κ., (Νταρλαγιάννης70΄), Μπουμπούλης Σ., Δράκος Δ., Τσιούνης Π., Μάνθος Θ. (46΄Λούντζης), Παπαλέξης Κ.,
Διαιτητές:
Λιόνας Β. α΄ βοηθός Κασαβέτης Π., β΄ βοηθός Βασιλόπουλος Π., Ιατρός Παπαϊωάννου Άρτεμης. Παρατηρητής αγώνα, Λάιος Κ.
Άψογη ήταν η συμπεριφορά των φιλάθλων παρόλο που ήταν τοπικό ντέρμπι.


Ο αγώνας είναι μια προσφορά των χορηγών, Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μάγδας Μαλιγιάννη, Καφέ Μπέτσης, Ταβέρνα Αμφιλοχικό, Βιβλιοπωλείο Νεκταρία Θάνου, Αφοι Νεφρού ΑΕΒΕ, Εφημερίδα Μαΐστρος.
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ1-3
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ1-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ1-4
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ4-2
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ2-2
ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ – ΑΕ ΤΡΥΦΟΥ3-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ

0-3 α.α.
 

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ e-maistros.gr
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

PHOTOS