10 Σεπ 2014

Ο Όμηρος τον πρώτο τίτλο της χρονιάς (φωτο)

spo-supe-cup-epsna2 (640 x 427)

Πράσινο βάφτηκε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Α. Ο Όμηρος νίκησε 2-1 στην παράταση τον Ναυπακτιακό Αστέρα, έτσι  η ομάδα του Νεοχωρίου έγινε ο πολυνίκης του θεσμού του Σούπερ Καπ καθώς έφτασε τις δυο κατακτήσεις σε πέντε διοργανώσεις.

Αρκετός κόσμος, περίπου 600 φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου,  βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο του Μεσολογγίου με σαφώς πιο εκδηλωτικούς τους φίλους του Αστέρα που σε όλη την διάρκεια του ματς έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.

spo-supe-cup-epsna3 (640 x 427)Με τον Ναυπακτιακό Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ξεκίνησε ο τελικός και στα πρώτα 10΄οι παίκτες του Σταύρου απείλησαν δυο φορές τον Ζέρβα  με σουτ των  Καραγιάννη και Ανδριτσόπουλου από καλές θέσεις χωρίς να βρουν στόχο. Ο Όμηρος ισορρόπησε τον αγώνα και στο 24΄το δυνατό σουτ του Λαγού πέρασε μόλις άουτ. Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 32΄όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Σταύρου Λαγού έβγαλε την μπάλα στα αριστερά και ο Χρήστος Αγγέλης με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα (1-0)στην ομάδα του.
spo-supe-cup-epsna4 (640 x 427)Στην επανάληψη το ποδόσφαιρο που παίχτηκε ήταν αρκετά καλύτερο μιας το ματς άνοιξε. Ο Αστέρας μπήκε και πάλι δυνατά χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση. Αντίθετα ο Όμηρος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και άγγιξε το 2ο γκολ με ισάριθμα σουτ του Λαγού μέσα από την περιοχή στο 57΄και 68΄που έφυγαν λίγο άουτ. Τον μιμήθηκε ο Σεραφιγγός στο 74΄.  Σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει έχασε στο 77΄ο Αδραχτάς όμως το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Ζέρβας.
spo-supe-cup-epsna5 (640 x 427)Το γκολ  που οδήγησε το ματς στην παράταση (1-1) σημείωσε ο Μάριος Βουρσάι στο 85΄. Στο 95΄ο Σεραφίγγος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ωραίο γύρισμα από δεξιά του Λαγού και η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Ανδρεόπουλου. 
Στην παράταση η ομάδα του Θεοδοσίου ήταν πολύ καλύτερη και αφού στο 98΄ο Γούργαρης είχε δυνατό σουτ στο δοκάρι, κατάφερε να σκοράρει σ΄ ένα καθοριστικό σημείο του ματς καθώς 1΄πριν τελειώσει το α΄ μέρος του έξτρα χρόνου ο αρχηγός των πράσινων Σταύρος Λαγός με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ (2-1) την ομάδα του.
spo-supe-cup-epsna6 (640 x 427)Πολύ καλή η διαιτησία του Βασίλη Παναγιωτόπουλου.

Όμηρος ( Θεοδοσίου)
Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Βαλτογιάννης, Κάκκος, Λαγός, Καλύβας, Σαμψώνας, Αγγέλης, (67΄ Σεραφίγγος), Καβαλιέρης (83΄Γούργαρης)

Αστέρας Ναυπάκτου. (Σταύρου)
Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Βρουσάι Μ, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος(59΄Αδραχτάς), Καραγιάννης, Θανασιός, Καλαβρουζιώτης (63΄Ψυχογιός), Αννδριτσόπουλος (69΄ Σταυρόπουλος), Βρουσάι Μ. 
Γ.Μ. Aπό www.agriniopress.gr

PHOTOS