21 Νοε 2011

ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ 4 - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 2


4-2

Γράφει ο: Δημήτρης Κατσαντούλας   
20.11.11

Μεγάλη νίκη επί του Αμφίλοχου με 4-2 πέτυχε η Φιλοθέη σε ένα ωραίο παιχνίδι που απόλαυσαν οι 200 περίπου φίλαθλοι που το παρακολούθησαν, με την ομάδα μας να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο με τους Γόγολο και Κακάβα. Οι φιλοξενούμενοι αντιδράσανε και ισοφαρίσανε σε 2-2, όμως η Φιλοθέη με τους Μπαλάφα και Χούσο  βρήκε πάλι δίχτυα και τρεις πολύτιμοι βαθμοί μπήκανε στο σακούλι. 
Φιλοθέη – Αμφίλοχος 4-2 (2-0)
Το πρώτο της αγωνιστικό τρίποντο πήρε σήμερα η ομάδα της Φιλοθέης, κερδίζοντας τον Αμφίλοχο με 4-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με την έναρξη αλλά ουσιαστικά δεν απείλησαν την Φιλοθέη που τελικά πήρε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με το έμμεσο που κέρδισαν μέσα στην περιοχή του Αμφίλοχου, ύστερα από πιάσιμο της μπάλας με τα χέρια από τον τερματοφύλακα, ενώ δεν επιτρεπόταν.
Ο Ευταξίας γέμισε στην περιοχή αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν έπιασε κεφαλιά. Τελικά στο 31΄ άνοιξε το σκορ για τη Φιλοθέη ο Γόγολος, με ένα πολύ καλό σουτ. Στο 43΄ο Κακάβας, εκμεταλλευόμενος στρώσιμο της μπάλας από αριστερά με σουτ έκανε το 2-0 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Στην επανάληψη και στο 58΄ ο Αμφίλοχος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιούνης ξαναβάζοντας τους έτσι στο παιχνίδι. Και σα να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Νίκου Παλιάτσου, ο Βούρτσας δύο λεπτά πιο μετά, στο 60΄ ισοφάρισε σε 2-2.
Ευτυχώς για τη Φιλοθέη που η απάντηση ήρθε αμέσως, στο 62΄, όταν ο Γόγολος έβγαλε έκανε γέμισμα από πλάγια σε αντεπίθεση και ο Μπαλάφας με κεφαλιά ξανάδωσε προβάδισμα στη Φιλοθέη. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 93΄ με κοντινό πλασέ του Χούσου.

Φιλοθέη: Καραγκούνης, Γεωργάκης (62΄ Γιαννούλης Θ.), Κολιός, Κακάβας, Παπαρούνης, Δάρδας, Χούσος, Ευταξίας, Μπιρμπίλης (46΄ Γεωργίου), Μπαλάφας, Γόγολος (80΄ Γιαννούλης Σπ.)

Αμφίλοχος: Σιαπάτης, Γιάχος, Ζίγκηρης, Κακαρούνας, Λιανός, Καρτσακλής, Τζαμαλής, Χρυσούλης (60ʼ Βαϊνάς), Αγγέλης (45ʼ Τσιούνης Π.), Βούρτσας, Τσιούνης Α.

http://artasport.gr/content/view/3943/1/lang,el/



PHOTOS