16 Μαρ 2011

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 15-3-2011, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία, μέχρι 21-3-2011 τα σωματεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ και ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

 Επίσης κάλεσε σε έγγραφη απολογία τον εκπρόσωπο του ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΜΠΕΣΣΟΥ Μπαγιάτη Θωμά, τον εκπρόσωπο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ Γιαννιώτη Σταμάτη, ο εκπρόσωπος της ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ Ρ         ιζογιάννης Κων/νος και ο προπονητής του ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ Μαζαράκης Παναγιώτης, για  παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Η Επιτροπή, ομόφωνα τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:
1. Τον εκπρόσωπο του ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ Μπλέτσα Χ. με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 50 ευρώ (αγώνας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ).
2. Το σωματείο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ με έγγραφη επίπληξη και ο Πρόεδρός του Μητσόπουλος Δημήτριος με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και 50 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ).
3. Το σωματείο ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ με 50 ευρώ πρόστιμο  για αποβολή 3 ποδοσφαιριστών (αγώνας ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ – ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ).

 Η Επιτροπή της Ενώσεως, βάσει των άρθρων 29 παρ. 4 εδ. ε’ του Πειθαρχικού Κώδικα και 29 παρ. 4 εδ. στ’ του Πειθαρχικού Κώδικα, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) υπέρ του σωματείου ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (άρθρο 21 παρ. 5 Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου) .
http://allsportsagrinio.gr/wordpress/?p=12399

PHOTOS