26 Ιουλ 2018

Ν. Αμφίλοχος: Από τον Παναιτωλικό εξαρτάται η ύπαρξη του...


Χωρίς  ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε  η καθοριστική-προγραμματισμένη  Γ.Σ. του Ν. Αμφίλοχου. 

Γράφει ο Γιάννης Μπακέλας / agrinioreport.com

Η παρουσία των ενδιαφερόμενων δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς  δεν παραβρέθηκαν πάνω από 20-25 άτομα  και η αγωνία για το μέλλον της ομάδας παραμένει.
Ο πρόεδρος της ομάδας Μάρκος Φουρλάνης που ήταν και ο βασικός ομιλητής της συνέλευσης και εξήγησε με αριθμούς πως κύλισε η περσινή χρόνια και που βρίσκεται τώρα η ομάδα.
Το περσινό μπάτζετ άγγιξε τις 170.000 ευρώ με το μεγαλύτερο μέρος να καλύπτεται από τον ίδιο. Υπάρχουν ακόμη οφειλές σε πιστωτές και η πρόθεση του είναι να μειωθεί το μπάτζετ  τουλάχιστον στο μισό για το οποίο όμως όπως είπε δεν μπορεί μόνος του να το καλύψει.
Έκανε έτσι ακόμη μια φορά ένα άνοιγμα στους επαγγελματίες της περιοχής να βοηθήσουν. Όταν όμως την περσινή σεζόν η διοίκηση έδωσε μόλις 30 κάρτες διάρκειας δεν μπορεί να περιμένει κάτι παραπάνω.
Τόνισε επίσης ότι αυτές τις μέρες θα έχει μια ακόμη  συνάντηση με την διοίκηση του Παναιτωλικού και ελπίζει στην στήριξη της  και την βοήθεια της. Προτίθεται να  ζητήσει  ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής για να ενισχυθεί το έμψυχο υλικό της ομάδας.
Αυτό  αποτελεί μονόδρομο, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει  ο  σύλλογος. Απαραίτητη προϋπόθεση να συμβεί  όμως αυτό είναι γίνονται  αρκετά επίσημα  παιγνίδια αλλά και  δυο τουλάχιστον προπονήσεις την εβδομάδα  στο Εμιλέον.
Είναι φανερό πλέον ότι ο χρόνος τελειώνει για την ομάδα της Αμφιλοχίας και αν εντός της εβδομάδας δεν βρεθεί βιώσιμη λύση η περσινή χρονιά πρότυπο θα αποτελέσει παρελθόν και μια ευχάριστη ανάμνηση .
agrinioreport

PHOTOS