26 Μαρ 2018

Πεντάρα ο Νέος Αμφίλοχος στη Θεσπρωτία – Πρωταθλητής ο Τηλυκράτης.

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο Νέος Αμφίλοχος εκτός έδρας επί του Αστέρα Παραποτάμου με σκορ 5-1. Η ομάδα της Αμφιλοχίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Τηλυκράτη που κέρδισε με 0-2 τον Εθνικό Φιλιππιάδας. 

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας αναδεικνύεται από σήμερα πρωταθλητής στον 3ο όμιλο, αφού παίρνει άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς κατά την τελευταία αγωνιστική, από την ουραγό Καστοριά που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η σπουδαία χρονιά για τον Νέο Αμφίλοχο κλείνει την επόμενη και τελευταία αγωνιστική με τον Πανλευκάδιο, με άριστο απολογισμό σε όλα τα επίπεδα.

Ας έρθουμε όμως στο σημερινό αγώνα, όπου σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε από νωρίς την αναμέτρηση η ομάδα της Αμφιλοχίας, που προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 8΄ με σουτ του Τσιούνη.

Στο 56΄ θα ισοφαρίσει σε 1-1 ο Αστέρας με τον Γκόλια, για να προηγηθεί και πάλι ο Νέος Αμφίλοχος με 1-2 στο 60΄με σουτ του Τσιούνη. Στο 65΄ ο αρχισκόρερ Αποστόλης Τσιούνης θα πετύχει χατ τρικ κάνοντας το 1-3. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κούσης με κοντινό πλασέ θα κάνει το 1-4.
Στο 79΄ ο Νάκος θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Νέου Αμφιλόχου, γράφοντας με σουτ το τελικό 1-5.

Αστέρας Παραποτάμου: Βενέτης, Μπάρκας, Γκόλιας Η, Σουλιώτης,
Μήτσελος, Διαμάντης, Κώτσιας, Παπανδέου,Γκόλιας (57′ Γιαννακός,), Παπαδόπουλος ,(57′ Γιάκης), Τζώρτζης (57′ Βαγγέλης)

Νέος Αμφίλοχος (Θ.Παπαχρήστος): Μανιάτης (57′ Ρόκος), Χριστογιάννης,(70’Ζωται), Κολοβάκης (57′ Λαγοπάτης), Κοκώνης, Μπεκατώρος (57’Δράκος), Μαλής, Τσούνης, Καλοκαίρης, Τόσκα, Νάκος, Κούσης

Αποτελέσματα Αγωνιστικής
ΑΕ Ποντίων – Σκουφάς Κομποτίου 2-0
Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Κρανούλας 3-1
Αστέρας Παραποτάμου – Νέος Αμφίλοχος 1-5
Εθνικός Φιλιππιάδας – Τηλυκράτης Λευκάδας 0-2
Πανλευκάδιος – Θεσπρωτός 0-0
Καστοριά-ΑΕ Λευκίμμης 0-3 α.α.
Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου
Πηγή: e-maistros.gr


PHOTOS