11 Φεβ 2018

Μεγάλη νίκη με σπουδαία εμφάνιση 3-0 Ο Νέος Αμφίλοχος τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Ασταμάτητος συνέχισε ο Νέος Αμφίλοχος τα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από μεγαλειώδη εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα κάτω από την δυνατή βροχή που έπεφτε ασταμάτητα δημιουργώντας έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Αυτό δεν σταμάτησε τον Νέο Αμφίλοχο που έφτασε σε μια ακόμα μεγάλη νίκη από το πρώτο ημίχρονο στο 39' ο Τόσκα άνοιξε το σκορ όταν σε ατομική ενέργεια απέφυγε και τον τερματοφύλακα Μολώνη και με πλασέ έκανε το 1-0 .Πολύ γρήγορα στο 42' ο Κοντογιάννης με δυνατό σουτ πλασέ έκανε το 2-0.

Αμέσως μετά στο 43' ο Εθνικός έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ καθώς σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαρούνης απέκρουσε ο Μανιάτης. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 45' ο Χριστογιάννης με κοντινό πλασέ.








Στο τέλος του αγώνα οι παίχτες και το τεχνικό τιμ του Νέου Αμφιλόχου χειροκρότησαν τους φιλάθλους που για μια ακόμη φορά βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα μας κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και οι φίλαθλοι ανταπέδωσαν με το ζεστό χειροκρότημα τους όχι μόνο μια ακόμα μεγάλη νίκη αλλά όλους τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική προσπάθεια τους σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.



ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Μανιάτης, Ρεπετσάς (79'Ζωται) Κωστακιώτης (66'Μακρής) Κοκώνης, Μπεκατώρος, Μαλής, Νικολογιάννης (85'Δράκος), Καλοκαιρης, Κοντογιάννης, Τόσκα,(88'Λαγοπάτης)

ΈΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Μολώνης, (88'Τσάκαλος) Danai, Ευθυμιάδης (65'Χρήστου) Μαλάτος, Παπαρούνης (76'Λέντζος) Γατσέλος (22'Ντούσκας) Σιώρος (74'Καραγκούνης) Μανιώτης, Σιδηρόπουλος, Κούσης, Λάππας


PHOTOS