30 Νοε 2017

Εύκολη πρόκριση για τον Νέο Αμφίλοχο… 8-2 την Αναγέννηση Μεσολογγίου


Στους «4» του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας προκρίθηκε ο Νέος Αμφίλοχος που επιβλήθηκε εύκολα με το ευρύ 8-2 της Αναγέννησης Μεσολογγίου.
Το σκόρ για τους γηπεδούχους άνοιξε  στο 5′ με πλασέ ο Νικολογιάννης και στο 34′ οΤσούνης Π κέρδισε πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε ευστοχα ο Δρακος και εκανε το 2-0 .
Ο Παγώνης με σουτ στο 38′ ανέβασε τον δείκτη του σκόρ σε 3-0 και ο Δράκος στο 44′ έκανε το 4-0,  που ήταν και σκορ ημιχρόνου, με δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή.
Στην επανάληψη  η βροχή των γκολ συνεχίστηκε και στο 65′ με πλασέ ο Π.Τσούνης μέσα απο την περιοχή έκανε το 5-0.


Η Αναγέννηση μείωσε με τον Μπέλλο στο 70′ σε 5-1 και στο 72′ ο Μαλής με κοντινό πλασέ εκανε το 6-1. Στο 80′ με πλασέ του Π.Τσούνη έγινε το 7-1 και στο 84′ και πάλι ο Π .Τσούνης πλάσαρε τον Βασκαντήρα κάνοντας το 8-1. Ο Βασιλείου στο 90′ μείωσε σε 8-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο δείκτης του σκορ θα ειχε παρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν η Μπάλα δεν σταματούσε 2 φορές στο οριζόντιο δοκάρι του Βασκαντήρα σε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το πρώτο στο 57′ απο τον Π.Τσούνη και το δεύτερο στο 60′ από τον Α.Τσούνη.

Νέος Αμφίλοχος (Λάκης Παπαχρήστος): Ρόκκος, Νικολογιάννης , Κορομηλάς, (46′ Μαλής), Κοκώννης (46′ Τσούνης Α), Μπεκατώρος (46′ Κολοβάκης) , Ζωτά’ι’ ( 78′ Τόσκα),  Παγώνης, Δράκος, Τσούνης Π , Λίλα, Λαγοπάτης


Αναγέννηση Μεσολογγίου (Μάκης Κουρνέτας): Βασκαντήρας, Ρήγας, Φούντας, Φλωρόπουλος, Παπαδάτος, Ρίγος, Βασιλείου, Ζώγας, Μπέλλος, Μιχαλόπουλος, Ρισβάς.




Φωτό – ρεπορτάζ: Ηλίας Νακόπουλος
Πηγή: olatagoal.gr


PHOTOS