21 Δεκ 2016

Αποχωρήσεις απο τον Αμφίλοχο...


Παρελθόν από τον Αμφίλοχο αποτελεί ο Δημήτρης Ξανθόπουλος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τη Διοίκηση της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα μείνει και τυπικά ελεύθερος.
Επίσης  δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αμφίλοχο ο Ανδρέας Ευθυμίου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας συναντήθηκε με τους διοικούντες της ομάδας της Αμφιλοχίας και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Ευθυμίου φέτος είχε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Αμφίλοχο και ήδη έχει δεχτεί κάποιες προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Το δεδομένο είναι πως θα συνεχίσει σε ομάδα της Α΄ Κατηγορίας την καριέρα του, χωρίς όμως κάποια ομάδα να είναι ακόμα φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Παρελθόν αποτελεί ακόμη ενας, ο Χρήστος Στρεμμένος από τον Αμφίλοχο. Ο νεαρός αριστερός μπακ-χαφ συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας της Αμφιλοχίας και συμφώνησαν από κοινού στη λύση της συνεργασίας τους.
Ηδη ο παίκτης εξετάζει προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αλλα και ο Κώστας Προβίδας ο 25χρονος αμυντικός χαφ αποχωρεί από την ομάδα με το τυπικό σκέλος της αποδέσμευσής του να ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες. 
Όλα τα γκολ - Αθλητική ενημέρωση 24/7
 

PHOTOS