ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ Καιρός

17 Οκτ 2016

Αποχωρήσεις προπονητών σε Αμβρακικό Λουτρού και Αναγέννηση Θέρμου

spo-ambrakikos-floga1
Σχεδόν ταυτόχρονα δυο ομάδες της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας  έλυσαν την συνεργασία με τους προπονητές τους είναι σε αναζήτηση των διαδόχων τους. Αναφερόμαστε στον Αμβρακικό Λουτρού και την Αναγέννηση Θέρμου που νωρίς –νωρίς στο πρωτάθλημα, μόλις την 5η αγωνιστική αλλάζουν τα πλάνα και τον αρχικό τους προγραμματισμό.
Ο Παναγιώτης Τούρκας αποτελεί ήδη παρελθόν από την Αναγέννηση Θέρμου και μάλιστα δεν ήταν ούτε στον πάγκο της ομάδας στο Αγγελόκαστρο το περασμένο Σάββατο. Η αποχώρηση του έφερε και διοικητική αναδιάρθρωση καθώς την θέση του προέδρου Κώστα  Μαραγιάννη πήρε ο Βασίλης Σύρρος.  Από την ομάδα αποχώρησαν οι αδελφοί Μπαλάφα (Κώστας και Φώτης ). Πιθανός αντικαταστάτης του Παναγιώτη Τούρκα στον πάγκο της ομάδας είναι ο προκάτοχος Δημήτρης Τσιάκαλος.
Σε δηλώσεις του στο agriniopress ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας κ. Τούρκας ανάφερε. «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους παίκτες της Αναγέννησης  για την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Στην παρούσα φάση του πρωταθλήματα θεώρησα ότι για το καλό της ομάδας έπρεπε να αποχωρήσω . Εύχομαι καλή πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.»
Στον Αμβρακικό Λουτρού τα άσχημα αποτελέσματα οδήγησαν την διοίκηση και τον Ηρακλή Στασινό να λύσουν την συνεργασία που είχαν από την περσινή σώζον. Διάδοχος του στον πάγκο θα είναι πιθανότατα ο Θόδωρος Παπαχρήστος.
Agriniopress