6 Ιουλ 2016

Τι συζητήθηκε στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α.

spo-epsna
Διοικητικό Συμβούλιο έγινε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α.  Παρόντα ήταν τα 12 από τα 15 μέλη του Δ.Σ.,  αφού απουσίαζαν οι   Χουλιάρας ,  Αντωνόπουλος και Γυφτάκης.  
Από τον πρόεδρο έγινε μια αναφορά- ενημέρωση  για τον οικονομικό απολογισμό της  περιόδου που πέρασε, αλλά και για τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν.

Από αυτά που  ανάφερε ο κ. Παπαχρήστος αξίζει να αναφέρουμε:
» Τα έσοδα της περσινής σεζόν για τα ταμεία της Ένωσης ανήλθαν στα  154.500 , ενώ τα έξοδα ήταν 162.00. Υπάρχει ένα έλλειμμα 7.500 ευρώ το οποίο μεταφέρεται στον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς. Επίσης υπάρχει ένα ποσό περίπου στα 4.600 ευρώ που αναλογεί σε οφειλόμενα πρόστιμα των ομάδων. Ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία  μιας και υπήρξαν αντιδράσεις για ορισμένα  ποσά που φάνηκαν υπερβολικά.

Συγκεκριμένα υπήρξε ποσό 7.600 ευρώ για οδοιπορικά της Ε.Δ (επιτροπής διαιτησίας) , της πειθαρχικής επιτροπής και του γυμναστή των διαιτητών. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ και χρόνια οι ορισμοί από την Ε.Δ γίνονται πλέον ηλεκτρονικά και δεν απαιτείται μετακίνηση στο Μεσολόγγι.  Επίσης όσον αφορά την πειθαρχική επιτροπή και τον γυμναστή υπάρχει μετακίνηση μια φορά την εβδομάδα στην έδρα της Ένωσης.
Επίσης υπήρξε και ένα ποσό 1536 ευρώ που  χαρακτηρίστηκε σαν δημόσιες σχέσεις της Ένωσης και όταν  ζητήθηκαν διευκρινήσεις ειπώθηκε ότι αφορούν  τους χορούς των ομάδων όπου μέλη του Δ.Σ  της διοργανώτριας παραβρίσκονται και τους λαχνούς που αγοράζον για την ενίσχυση των συλλόγων. Όλα τελικά καταλήγουν στο ταμείο της Ε.Π.Σ.Α.»
Όσον αφορά τα πρωταθλήματα αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας να ξεκινήσει στις 17/9 , της Β΄ κατηγορίας στις 24-25/9 ,ενώ αυτό της Γ΄ κατηγορίας το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου.
Το κύπελλο θα ξεκινήσει το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου.
Θα ισχύσουν και πάλι φέτος τα play-of και play-out .
Θα έχουμε δηλαδή την ανάδειξη του πρωταθλητή με την ειδική βαθμολογία για τις θέσεις 1-4.
Ο φετινός πρωταθλητής θα ανέρχεται απευθείας στην Γ΄ εθνική. 
Οι ομάδες που θα υποβιβάζονται από την Α΄ Ε.Π.Σ.Α θα είναι τέσσερεις.
Από την Β΄ κατηγορία θα ανέρχονται στην Α΄ κατηγορία 5 ομάδες , οι τρεις πρωταθλητές και οι δυο από τις τρεις δευτεραθλήτριες μετά από αγώνες μπαράζ.
Αποφασίστηκε επίσης ότι φέτος υποχρεωτικά όλες οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας πρέπει να έχουν διπλωματούχο προπονητή στον πάγκο τους.

Agriniopress

PHOTOS