17 Φεβ 2016

Αμφίλοχος από τα παλιά…


Aπό e-maistros.gr
Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Αμφιλόχου, για την πορεία της ομάδας, που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και οδηγεί στα μπαράζ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Η πορεία του, είναι ισάξια με την ιστορία του όλα αυτά τα χρόνια στη Δ΄ Εθνική κάνοντας γνωστό το όνομά του σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Ο φετινός Αμφίλοχος θυμίζει την ομάδα περασμένων ετών, όταν πρωταγωνιστούσε με κύριο γνώρισμά του, το ποιοτικό ποδόσφαιρο και το θέαμα που προσέφερε στους φιλάθλους.
Η φετινή του πορεία, έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στον κόσμο του αφού παραμένει 8 αγωνιστικές αήττητος. Το τρίπτυχο παιχτών – διοίκησης και προπονητή, πιστεύουν ότι 6 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, με τον κόσμο στο πλευρό του, μπορεί να καταφέρει, με τη συμμετοχή του στα μπαράζ, την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία.
Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ο Αμφίλοχος σας προσκαλεί στο πάρτι που διοργανώνει στο club SKIPPER.


amfiloxosΕπίσης, γίνεται μια σημαντική προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας του Αμφιλόχου από συμπολίτη μας, από το 1926 μέχρι και σήμερα σε μια έντυπη έκδοση 200 σελίδων με πλούσιο αρχειακό υλικό. 

Το αξιέπαινο αυτό εγχείρημα, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του έτους.

Aπό e-maistros.gr

PHOTOS