23 Δεκ 2015

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αμφίλοχου ο Νίκος Μιμιγιάννης.

 
Πριν μερικά χρόνια ο Νίκος Μιμιγιάννης αναλάμβανε τον Αμφίλοχο από την Γ΄ΕΠΣΝΑ και τον οδηγούσε μέχρι την Δ΄Εθνική, εκφράζοντας πάντως  τις ενστάσεις του για το αν η ομάδα ήταν έτοιμη γι’ αυτό το άλμα. 
Ο Αμφίλοχος δεν άντεξε, υποβιβάστηκε και βρέθηκε - σύντομα μάλιστα  -  στην Β΄ΕΠΣΝΑ. Το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκε στην Α΄Κατηγορία και ως όνομα συνοδεύεται με ξεχωριστή δυναμική. Ο Μιμιγιάννης επιλέχθηκε ξανά ως προπονητής, όμως αυτή τη φορά η πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη και με δεδομένο το συναίσθημα εκατέρωθεν αποφασίστηκε να εγκαταλείψει την θέση.
Δεν είναι μόνο ότι η ομάδα της Αμφιλοχίας έχασε κάθε ρεαλιστική επαφή με τις πρώτες θέσεις, μα έφτασε πια να κινδυνεύει να εμπλακεί στα μπαράζ για την παραμονή.
Γυρίζοντας λίγο πίσω το χρόνο το ξεκίνημα έγινε με πολύ λίγους παίκτες της προηγούμενης σεζόν και δεν στάθηκε εφικτό να αποκτηθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι  θα έδιναν άλλη υπόσταση στην ομάδα.
Αρκετές μεταγραφές αργοπόρησαν και η κατάλληλη «χημεία» δεν φάνηκε ποτέ να υπάρχει. Κι όλα αυτά με έναν τεχνικό που συγκαταλέγεται στους πολύ καλούς του Νομού, που είναι «δουλευταράς» και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Επιπλέον ο Μιμιγιάννης δεν έκρυψε ποτέ τα μειονεκτήματα της φετινής ομάδας, όχι για να δικαιολογήσει τον εαυτό του, αλλά για να δώσει το στίγμα της «ωμής» πραγματικότητας.
Οι διοικούντες του Αφίλοχου επιδόθηκαν άμεσα στην αναζήτηση προπονητή, σε αντικατάσταση του Νίκου Μιμιγιάννη. Πληροφορούμαστε πως κάποιοι από τα ονόματα που έπεσαν  στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σε ομάδες και επιλέγουν να παραμείνουν σ’ αυτές. Οι πιθανότητες έως χθες το απόγευμα συγκεντρώνονταν στο πρόσωπο του Κώστα Γιωτόπουλου, έμπειρου και δοκιμασμένου σε δύσκολες αποστολές προπονητή.
 

PHOTOS