20 Μαρ 2015

Το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου Πρωταθλητής Ελλάδας

Γουατεμάλα ερχόμαστε… Περήφανο το Αγρίνιο για την ομαδάρα!
1o EPAL 

Η θριαμβευτική πορεία του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου ολοκληρώθηκε με νίκη σήμερα στον τελικό του final four του πανελλήνιου σχολική πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2014-2015 που διεξήχθη στην Σκάλα Λακωνίας, υπό την αιγίδα του δήμου Ευρώτα .
Χθες στους ημιτελικούς  το ΕΠΑΛ Τρίπολης επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου, καθώς στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν 0-0. Το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου επικράτησε του ιδιωτικό Λυκείου «Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης»  με 7-6 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 2-2).
Σήμερα το 1ο ΕΠΑΛ Aγρινίου κέρδισε στο τελικό 2-1 το  ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης σ’ έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο με την αποστολή της ομάδας του Λυκείου του Αγρινίου να έχει πλέον επιδοθεί σε φρενήρεις πανηγυρισμούς.
Τα γκολ του 1ου ΕΠΑΛ   πέτυχαν  στο 6’ ο Μωραϊτης και στο 19’ ο Τσακανίκας . Το ημίχρονο έληξε 2-0 ενώ στο β΄ μέρος το ΕΠΑΛ Τρίπολης μείωσε στο 71’  με τον Νίκια.
Η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ πέτυχε πραγματικά έναν άθλο και κάτι πρωτοφανές για σχολείο του Νομού κάνοντας περήφανο το Αγρίνιο και όλη την Αιτωλοακαρνανία.
Προβλέπεται μάλιστα, ως  πρωταθλήτρια σχολική ομάδα της   χώρας, να λάβει χώρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην μακρινή Γουατεμάλα  από 12  έως 20 Απριλίου 2015.
unnamed
 Ο θρίαμβος του 1ου ΕΠΑΛ αφιερώνεται στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

www.agrinionews.gr 

PHOTOS