26 Ιουν 2014

Συνάντηση Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης με φορείς αθλητικών σωματίων της Αμφιλοχίας

Συνάντηση Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης με φορείς αθλητικών σωματίων της Αμφιλοχίας
Πηγη αναρτησης-e-maistros.gr
Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες στην ταβέρνα «Αμφιλοχικό», μεταξύ των υποψηφίων για το Δ.Σ και την Ε.Ε της Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, με φορείς αθλητικών σωματίων της Αμφιλοχίας μετά από πρόσκληση του προέδρου του Παναμβρακικού Μπούκας κ. Μάρκου Φουρλάνη, ο οποίος είναι και ο υποψήφιος εκπρόσωπος από την περιοχή της Αμφιλοχίας Νωρίτερα είχαν συναντηθεί με αθλητικούς φορείς στην πόλη της Αμφιλοχίας. Οι υποψήφιοι που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση ήταν οι: Φουρλάνης Μάρκος επιχειρηματίας, Χολέβας Νικόλαος επιχειρηματίας, Αϋφαντής Γεώργιος Επιχειρηματίας, Κουτσομπίνας Χρήστος επιχειρηματίας, Λιανός Ευάγγελος ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ, Νάκας Παναγιώτης, επιχειρηματίας, Ντάουλας Δημήτριος συνταξιούχος, Σαράκης Χριστόφορος ασφαλιστής, Στεργίου Παναγιώτης επιχειρηματίας, Φασσιανός Ιωάννης Υδραυλικός, Νεφρός Ευστάθιος επιχειρηματίας.
Η Παναιτωλοακαρνάνικη Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου είχε πραγματοποιήσει σύσκεψη την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του EMILEON SPORT CENTER με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων προς υλοποίηση για την επόμενη πενταετία ενόψει των επικείμενων εκλογών για Δ.Σ. Στις κατηγορίες περί μεταφοράς της έδρας της ΕΠΣΑ από το Μεσολόγγι, η ίδια δηλώνει ότι δεν πρόκειται να τεθεί τέτοιο ζήτημα. Χαρακτήρισε επίσης την διοίκηση της ΕΠΣΑ ανεπαρκής και την κατηγόρησε για αμέλεια σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
Ορισμένες από τις βασικές θέσεις της της Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης είναι: τροποποίηση άρθρων του καταστατικού, καλλιέργεια υποδομών των πρωταθλημάτων, αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων, κατασκευή γηπεδικών εγκαταστάσεων, καλή διαιτησία, αναβάθμιση κυπέλλου ερασιτεχνών, μηδενική ανοχή στη βια στα γήπεδα, αξιοκρατική συγκρότηση μεικτών ομάδων, διεκδίκηση επιχορηγήσεων, μέριμνα για δωρεάν ιατρική εξέταση αθλητών, δημιουργία τράπεζας αίματος, ποδοσφαιρικού μουσείου και αθλητικής βιβλιοθήκης, διοργάνωση αθλητικών, πολιτιστικών και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.




 
 
 


PHOTOS