5 Μαΐ 2014

Ήττα του Αμφίλοχου απο Τόν Θέρμιο Απόλλων με 1-0


Ο Θέρμιος Απόλλων νίκησε με 1 - 0 τον Αμφίλοχο στη 2η αγωνιστική των play - off της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ, κατέκτησε την πρώτη θέση στη διαδικασία και πλέον περιμένει τα ευχάριστα από Α.Ε. Μεσολογγίου και Όμηρο Νεοχωρίου για να πάρει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Η ομάδα του Γιώργου Ζαπαντιώτη προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες, όμως κινδύνευσε στο ξεκίνημα να μείνει πίσω στο σκορ με τον Αμφίλοχο να έχει ευκαιρίες και να ισοφαριστεί στο τέλος, με τον Τσιούνη να χάνει τεράστια ευκαιρία.
Ο Αμφίλοχος μπήκε δυνατά το παιχνίδι και είχε ευκαιρίες να πάρει "κεφάλι" στο σκορ. Στο 2ο λεπτό ο Τσιούνης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε συρτή πάσα στο Μπεκατώρο που με πλασέ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Κούντρας απέκρουσε το πλασέ του Νάκα μέσα από την περιοχή και στο 6΄ στην πρώτη φάση του Απόλλωνα ο Κατσούδας απέκρουσε το εναέριο σουτ του Καρβελά. 

Ο τερματοφύλακας του Αμφίλοχου απέκρουσε και το σουτ του Μερσιώτη μέσα από την περιοχή στο 9΄. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Κούντρα να αποκρούσει το σουτ του Τσιούνη έξω από την περιοχή και στο 11΄ ο Κατσούδας μπλόκαρε το κοντινό πλασέ του Καρβελά μετά από σέντρα του Κορομηλά από αριστερά. Στο 17΄ η ομάδα του Θέρμου προηγήθηκε στο σκορ μετά από σέντρα του Κώστα Κοκώνη από δεξιά και προβολή του Μερσιώτη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες εκτός από ένα πλασέ του Μερσιώτη που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κατσούδας στο 45΄. 


Στο 55΄ Ο Απόλλων έχασε τη μεγάλη ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κοκώνη με πάσα στο Μερσιώτη, αυτός γύρισε στον Κόκκοτο που από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 60΄ ο Κατσούδας απέκρουσε το σουτ του Κούκου και στο 66΄ έκανε το ίδιο σε σουτ του Κορομηλά. Στο 79΄ μετά από φάουλ του Νάκα ο Λιανός δεν έκανε καλό σουτ από πλεονεκτική θέση στέλνοντας τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Στο 81΄ ο Καρβελάς βγήκε τετ α τετ με τον Κατσούδα με τον τερματοφύλακα του Αμφίλοχου να αποκρούει δύσκολα με διπλή προσπάθεια. Η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Αμφιλοχίας χάθηκε στο 85΄ όταν ο Καρδούτσος εκτέλεσε φάουλ, ο Λιανός με κεφαλιά βρήκε τον Τσιούνη που από κοντά με κεφαλιά και με εξουδετερωμένο τον Κούντρα έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 89΄ ο Κόκκοτος βρήκε το Μερσιώτη μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 90΄ ο Ζαπαντιώτης βρήκε τον Κορομηλά που έπιασε το σουτ και ο Κατσούδας έδιωξε στη δεξιά γωνία του σε κόρνερ.

ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Ζαπαντιώτης): Κούντρας, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Κυριάκος, Κοκώνης Ε., Μερσιώτης (93΄ Κοντός Δ.), Ζαπαντιώτης, Κόκκοτος Αδ., Κορομηλάς, Κούκος (89΄ Μηρισιώτης), Καρβελάς (85΄ Ψηφής).

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός):
Κατσούδας, Ζαβιτσάνος (73΄ Καρδούτσος), Κοντός, Νταρλαγιάννης Α., Παπανίκος, Στάμος, Μπεκατώρος (78΄ Λιανός Κ.), Καβαλλάρης, Τσιούνης, Νάκας, Παπαλέξης (49΄ Μάνθος).


Πηγή ανάρτησης και φωτογραφίας www.olatagoal.gr
Φωτογραφίες από το ματς ΕΔΩ
 
ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
1-0
ΡΕΠΟ: ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1
ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
2
6
5-1
2
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
1
0
0-1
3
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
1
0
1-4

PHOTOS