6 Αυγ 2013

Παναγιώτης Παπαχρήστος: Ποιοτικά και ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΑ

Παναγιώτης Παπαχρήστος: Ποιοτικά και ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΑΟ πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε στην πρώτη του Όμηρου Νεοχωρίου και μίλησε στους αθλητικούς συντάκτες του vres-agrinio.gr Παντελή Χατζηστυλιανό και του olatagoal.gr Κώστα Λούκα τόσο για την ομάδα του Νεοχωρίου, όσο και για τα πρωταθλήματα της Ένωσης.
Ο κύριος Παπαχρήστος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Όμηρο και τόνισε πως τα τελευταία χρόνια υπάρχουν συναρπαστικά σε εξέλιξη πρωταθλήματα, κάτι που οφείλεται στις προσπάθειες των παραγόντων και στην αλλαγή νοοτροπίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ ανέφερε πως το τοπικό μας ποδόσφαιρο είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα σε σχέση με άλλων Ενώσεων και διαθέτει ποιοτικές και ανταγωνιστικές ομάδες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Βρεθήκαμε σήμερα στο δημοτικό γήπεδο του Νεοχωρίου για να ευχηθούμε καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην ομάδα του Ομήρου. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερη δυναμική τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα διαθέτει μια διοίκηση που κάθε χρόνο κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και φαίνεται και σήμερα τόσο με το έμψυχο υλικό, όσο και με το τεχνικό επιτελείο. Σαν εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας θέλω να ευχηθώ στην ομάδα καλή επιτυχία, καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουν τους στόχους τους.


Ο Όμηρος πέρσι τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πιστεύετε ότι το γεγονός ότι μια τόσο καλή ομάδα κατέληξε σε αυτή τη θέση αποδεικνύει πως είναι πολύ δυνατό το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας;
Τα τελευταία χρόνια στην Α΄ Κατηγορία είχαμε συναρπαστικές αγωνιστικές περιόδους. Τρανό παράδειγμα το περσινό πρωτάθλημα όπου Όμηρος, Ναύπακτος και Αντίρριο παλέψανε μέχρι το τέλος για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής που θα διεκδικούσε την άνοδο στη νέα Γ΄ Εθνική. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε μια ακόμα ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία, παρότι η Ναύπακτος δεν υπολείπονταν από τις άλλες ομάδες. Ήταν κακή στιγμή, κακό αποτέλεσμα. Συγκρίνοντας το πρωτάθλημά μας με άλλων Ενώσεων θεωρώ ότι έχουμε από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Πολύ ποιοτικό, ανταγωνιστικό και πιστεύω και φέτος θα συμβεί το ίδιο.
Έχετε λοιπόν θετική εικόνα και πίστη πως θα δούμε πολύ καλά παιχνίδια;
Βεβαίως είναι θετική. Και πέρσι είδαμε πολύ καλά παιχνίδια και στην Α΄ και στη Β΄ Κατηγορία. Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω αρκετά παιχνίδια Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και κατά τη γνώμη μου και τη γνώμη παραγόντων και φιλάθλων ήταν ποιοτικά και συνέθεταν πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Αυτό βέβαια οφείλεται στους παράγοντες των ομάδων. Δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για τους εαυτούς μας. Οφείλεται λοιπόν στη δυναμική των παραγόντων που αυτές τις δύσκολες εποχές, με δύσκολες οικονομικές συνθήκες, δίνουν κάθε χρόνο τα πάντα και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να ενισχύονται οι ομάδες. Και βλέπω ότι έχει αλλάξει και η νοοτροπία. Δίνουν βάση στις μικρές ηλικίες, στα τμήματα υποδομής και στελεχώνουν τις ομάδες με προπονητικά επιτελεία τα οποία κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά. Αυτό είναι το σημαντικό και το ελπιδοφόρο. Δε βλέπουν τα πράγματα βραχυπρόθεσμα, αλλά επενδύουν σε νέους παίκτες.  www.vres-agrinio.gr

PHOTOS