26 Μαρ 2013

Και τώρα μπαράζ ...

Τα play offs που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας και τα play out που θα καθορίσουν τις δύο ομάδες οι οποίες θα ακολουθήσουν Τρίκορφο και Γουριά στη Β΄ΕΠΣΝΑ, είναι οι αγώνες που απομένουν στην μεγάλη Κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας.
Αρχικά πρέπει να συνεδριάσει η επιτροπή πρωταθλήματος και μετά να οριστούν οι ημερομηνίες. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση της ΕΠΣΝΑ είναι να ξεκινήσουν άμεσα το Σάββατο 30 Μαρτίου τα play offs, διότι είναι πολύ πιθανό να χρειαστούν έως και 6 αγωνιστικές, ενώ πρέπει ο Νομός να αναδείξει το συντομότερο τον πρωταθλητή που θα συμμετάσχει στα μπαράζ με πρωταθλητές γειτονικών Ενώσεων για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Έτσι αρχικά θα αναμετρηθεί το ζευγάρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Όμηρο (φωτο) με πρώτο ματς στο Αντίρριο, αφού τερμάτισε πιο ψηλά. Θα ακολουθήσει αγώνας στο Νεοχώρι και όποια ομάδα συλλέξει 4 βαθμούς μετά τους δύο αγώνες, θα πάει στην επόμενη φάση για να αντιμετωπίσει τον Ναυπακτιακό. Αν δεν το πετύχει καμία θα ακολουθήσει αγώνας στο Αντίρριο, όπου ο γηπεδούχος Ατρόμητος, με το πλεονέκτημα, εξυπηρετείται ακόμα και με την ισοπαλία ενώ ο Όμηρος θα θέλει μόνο νίκη.
Όποια ομάδα προχωρήσει τελικά, θα αντιμετωπίσει τον Ναυπακτιακό σε νέα σειρά αγώνων κατά την ίδια λογική και με το πλεονέκτημα στην ομάδα της Ναυπάκτου.

Για τα play out θα υπάρξει συνεννόηση με τις ομάδες που συμμετέχουν σ΄ αυτά Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν μονοί αγώνες σε ουδέτερες έδρες σε ένα μίνι – πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα των αγώνων της κανονικής διάρκειας μεταξύ αυτών των ομάδων, μεταφέρονται στα play out, για περιπτώσεις ισοβαθμίας.
Επίσης η κάθε ομάδα ξεκινά με βαθμούς ανάλογα της συγκομιδής στην κανονική διάρκεια και δύο από αυτές θα παραμείνουν στην Α΄ΕΠΣΝΑ, ενώ οι άλλες δύο θα υποβιβαστούν.
Πηγή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ PLAY OUT

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ
 4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
 4
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
 1
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
 0

PHOTOS