16 Οκτ 2012

Διεθνη Γκολ και διπλά που πληρώνουν!

 Φιλάκια για... στοίχημα!
Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μας δίνουν πολλές ευκαιρίες για στοιχηματισμό, αλλά κρύβουν και παγίδες. Οπότε χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

Το olympiacos24.gr πιστό προς τους φίλους του, δίνει και σήμερα τις προβλέψεις του, σε μια 6αδα αγώνων.

Η Σερβία πείσμωσε απο την βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 απο το Βέλγιο και αναμένεται να επιβληθεί των Σκοπίων. Έτσι όπως πάει ο όμιλος, το συγκεκριμένο ματς είναι κομβικής σημασίας για τους Σέρβους, αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης.

Η Αγγλία πηγαίνει στην Πολωνία σε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου. Τα "λιοντάρια" έχουν 4 νίκες στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους και αναμένεται να πάρουν μια ακόμα. Άλλωστε ότι απουσίες και αν έχουν πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν εύκολα ή δυσκολα.

Ντέρμπι στον 4ο όμιλο με την Ρουμανία να υποδέχεται την Ολλανδία, έχοντας κάνει αμφότερες το 3 στα 3. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν κατά βούληση γι αυτό και πάμε να ποντάρουμε στο GOAL.

Ένα ακόμα ντέρμπι με την Γερμανία να υποδέχεται την Σουηδία. Με νίκες έχουν ξεκινήσει και οι δυο, ενώ διαθέτουν και παίκτες που μπορούν εύκολα να σκοράρουν. Ποντάρουμε κι εδώ στο GOAL.

H Λευκορωσία υποδέχεται την Γεωργία, στο πλαίσιο του 9ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν αδυναμίες, ενώ οι αντίπαλοί τους σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Γι αυτό και ρίχνουμε ενδιαφέρον στο Χ του πρώτου ημιχρόνου.

Πληγωμένη πηγαίνει η Ουρουγουάη στην εξόρμηση με την Βολιβία, μετά απο τα 3 γκολ που δέχθηκε στο ντέρμπι μίσους, απο την Αργεντινή. Το θέμα είναι ότι η παρέα του Φορλάν, έχει μόλις μια ισοπαλία, στα 3 τελευταία της ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, στην ζώνη της Νοτίου Αμερικής και το ματς με την Βολιβία, απέκτησε τον χαρακτήρα του τελικού!

Η πρόταση


ΣΚΟΠΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 2 1,90
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2 1,85
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ GOAL 1,60
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ GOAL 1,75
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2 2,45
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1,85

Μπορούμε να το παίξουμε και σύστημα 4-5-6.

Καλή μας τύχη!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ
www.olympiacos24.gr 

PHOTOS