21 Ιουν 2012

Ανανέωση προτείνει ο Μιμηγιάνης


ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Ανανέωση προτείνει ο Μιμηγιάνης  

 Προς Γενική Συνέλευση βαδίζει ο Αμφίλοχος μετά τον υποβιβασμό στην Α΄ ΕΠΣΝΑ και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν τα ίδια πρόσωπα στα διοικητικά. Ο επί 5ετία τεχνικός της ομάδας Νίκος Μιμηγιάνης, βρίσκεται πάντα στα τεκταινόμενα του Συλλόγου και η άποψή του έχει ξεχωριστή βαρύτητα. Εκείνο που συνέστησε στους διοικούντες, ανεξάρτητα με τη δική του παρουσία, είναι να κάνουν έναν μακροχρόνιο προγραμματισμό, με ποδοσφαιριστές από την περιοχή που να μην ανεβάζουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Αμφίλοχου.
«Η Ομάδα θα ήταν καλό να στραφεί σε νεαρά παιδιά από την περιοχή και αν στο μέλλον παρουσιαστεί έτοιμη να στοχεύσει ξανά σε άνοδο», μας είπε αρχικά ο Νίκος Μιμηγιάνης και προσέθεσε: «προτιμότερο στην Α΄ Αιτωλοακαρνανίας χωρίς μεγάλα μπάτζετ, γιατί μην ξεχνάμε το Περιφερειακό ότι και να κάνεις απαιτεί πολλά χρήματα που η πόλη δεν μπορεί να διαθέσει, ειδικά σε τέτοιους καιρούς».
Η Γ.Σ. θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουνίου, φαίνεται πως θα έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα και η νυν Διοίκηση θα κάνει το πλάνο της επόμενης σεζόν στη συνέχεια.

www.sportait.gr/ 

PHOTOS