14 Μαΐ 2011

Ο Αμφίλοχος πανάξιος πρωταθλητής και ανοδο στήν Δ' εθνικη

Νικη ανοδου στο Μεσολογγι πετυχε ο Αμφιλοχος στον δευτερο αγωνα μπαραζ με 2-0

Το ονειρο πραγματοποιηθηκε ΝΑΙ η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ειναι στην Δ' εθνικη
Πολλα συγχαρητηρια σε προπονητες,φροντιστες,ποδοσφαιριστες,διοικηση και κοσμο που σε μια πολλη δυσκολη χρονια αφου η ομαδα προπονηση και παιχνιδια τα εδινε 50 χιλιομετρα απο την πολη της Αμφιλοχιας λογω της κατασκευης φυσικου χλοοταπητα στο γηπεδο μας
Με μεγάλη νίκη μέσα στο Μεσολόγγι επί του ΓΟΜ, ο Αμφίλοχος εξασφάλισε την άνοδο του στην Δ’ Εθνική κατηγορία, μετά από 17 χρόνια. Επίτευγμα σίγουρα η κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων σερί!
Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ο ιστορικός Αμφίλοχος επέστρεψε στην Δ' Εθνική αφού κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΓΟΜ αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι με 2-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έτσι η ομάδα της Αμφιλοχίας  πιστοποίησε την ανωτερότητά  της σε όλο το πρωτάθλημα και επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τέταρτη συνεχόμενη άνοδος για τον Αμφίλοχο και για τον προπονητή Νίκο Μιμιγιάννη ο οποίος ανέλαβε την ομάδα από την Γ’ ΕΠΣΝΑ και κατακτώντας τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα πραγματοποίησε ένα προσωπικό επίτευγμα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο agriniopress μετά το τέλος του αγώνα τόνισε : «Ήμασταν καλύτεροι στο σημερινό παιγνίδι και πιστεύω ότι δίκαια πήραμε την πρώτη θέση και την άνοδο. Σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν στην πρώτη θέση και σήμερα την επιβεβαιώσαμε. Ξεκινήσαμε μαζί με την διοίκηση πριν από τέσσερα χρόνια ώστε να αναγεννήσουμε τον Αμφίλοχο καιν δικαιωθήκαμε. Σημαντικό σήμερα και για μένα και για την διοίκηση αυτό το επίτευγμα. Αποχωρώ από την τεχνική ηγεσία του Αμφίλοχου και η απόφασή μου είναι οριστική».
Όσο αναφορά τον αγώνα ο Αμφίλοχος ήταν καλύτερος σε όλο το διάστημα του αγώνα και η νίκη στο Ενωσιακό γήπεδο «Θόδωρος Πασιόπουλος» στο Μεσολόγγι ήταν δίκαιη.  Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές (μια σε κάθε ημίχρονο)  με τον νεαρό  Μπεκατωρο στο 45’ και στο 82’, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Δ. Δράκο στο 75’. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Γιαννιώτη με δεύτερη κίτρινη στο 77’.

ΓΟΜ ( προπονητής Μαργιέλης)
Χρήστου , Κλάδος,  Μάτσιγκας (στο 54’Χαλαζιάς), Κωνσταντάρας ( στο 62’ Κουκουρδέλης),  Κ.Μπαλαούρας, Ζώης, Πετσίνης, Δ Μπαλαούρας, ( στο 46’ Βαλμας), Γιαννιώτης, Ζέρβας, Βλαχογιάννης.
Αμφίλοχος ( προπονητής Μιμιγιάννης)
Σαπάτης, Μπαλάφας, Λιανός, Κακαρούνας, Π. Δράκος, Τριανταφυλλόπουλος, Στάμος,  Δ Δράκος ( στο 89’ Γιάχος), Τσιούνης ( στο 65’ Μάνθος), Μπεκατώρος ( στο 90’ Μπαμπάτσικος), Βαϊνάς.

Πολλα μπραβο επισης στους φανατικους φιλαθλους της ομαδας τους BLUE BAD BOYS  που σε ολα τα παιχνιδια της ομαδας εντος-εκτος εδωσαν βροντερο παρων







PHOTOS