29 Αυγ 2024

ΓΦΣ Αμφίλοχος: Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινάει την προετοιμασία.

Φωτογραφία: Ηλίας Νακόπουλος

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο ΓΦΣ Αμφίλοχος, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Στις 17:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Αμφιλοχίας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Μιμηγιάννη, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα ξεκινήσουν τη δουλειά ώστε να είναι έτοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τους στόχους που έχουν τεθεί.

27 Αυγ 2024

Ο Κώστας Λιανός προπονητής στο Νέο Αμφίλοχο.

Ο Νέος Αμφίλοχος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμφιλοχιώτη τεχνικό Κώστα Λιανό που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς επίσης και τα ελπιδοφόρα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Ο Κώστας Λιανός προέρχεται από τα σπλάχνα του Αμφιλόχου, αφού επί σειρά ετών υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας μας.

Η διοίκηση του Αμφιλόχου τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία.

Source: e-maistros.gr 

8 Αυγ 2024

Ο ΓΦΣ Αμφίλοχος ξανά στην Ιστορική του ονομασία

Η ιστορία έχει έναν μοναδικό τρόπο να αναδύεται ξανά και να ενώνει το παρελθόν με το παρόν. 

Μετά από χρόνια πορείας υπό την ονομασία “Νέος Αμφίλοχος”, η ιστορική ομάδα της πόλης επανέρχεται εκεί όπου ανήκει, στη θρυλική της ταυτότητα, ΓΦΣ Αμφίλοχος 1926. 
Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα των επίμονων προσπαθειών του Προέδρου Χρήστου Μπίνα και της διοίκησης, οι οποίοι με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση αποφάσισαν να τιμήσουν την κληρονομιά της ομάδας.

PHOTOS