26 Ιουλ 2018

Ν. Αμφίλοχος: Από τον Παναιτωλικό εξαρτάται η ύπαρξη του...


Χωρίς  ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε  η καθοριστική-προγραμματισμένη  Γ.Σ. του Ν. Αμφίλοχου. 

Γράφει ο Γιάννης Μπακέλας / agrinioreport.com

Η παρουσία των ενδιαφερόμενων δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς  δεν παραβρέθηκαν πάνω από 20-25 άτομα  και η αγωνία για το μέλλον της ομάδας παραμένει.
Ο πρόεδρος της ομάδας Μάρκος Φουρλάνης που ήταν και ο βασικός ομιλητής της συνέλευσης και εξήγησε με αριθμούς πως κύλισε η περσινή χρόνια και που βρίσκεται τώρα η ομάδα.
Το περσινό μπάτζετ άγγιξε τις 170.000 ευρώ με το μεγαλύτερο μέρος να καλύπτεται από τον ίδιο. Υπάρχουν ακόμη οφειλές σε πιστωτές και η πρόθεση του είναι να μειωθεί το μπάτζετ  τουλάχιστον στο μισό για το οποίο όμως όπως είπε δεν μπορεί μόνος του να το καλύψει.
Έκανε έτσι ακόμη μια φορά ένα άνοιγμα στους επαγγελματίες της περιοχής να βοηθήσουν. Όταν όμως την περσινή σεζόν η διοίκηση έδωσε μόλις 30 κάρτες διάρκειας δεν μπορεί να περιμένει κάτι παραπάνω.
Τόνισε επίσης ότι αυτές τις μέρες θα έχει μια ακόμη  συνάντηση με την διοίκηση του Παναιτωλικού και ελπίζει στην στήριξη της  και την βοήθεια της. Προτίθεται να  ζητήσει  ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής για να ενισχυθεί το έμψυχο υλικό της ομάδας.
Αυτό  αποτελεί μονόδρομο, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει  ο  σύλλογος. Απαραίτητη προϋπόθεση να συμβεί  όμως αυτό είναι γίνονται  αρκετά επίσημα  παιγνίδια αλλά και  δυο τουλάχιστον προπονήσεις την εβδομάδα  στο Εμιλέον.
Είναι φανερό πλέον ότι ο χρόνος τελειώνει για την ομάδα της Αμφιλοχίας και αν εντός της εβδομάδας δεν βρεθεί βιώσιμη λύση η περσινή χρονιά πρότυπο θα αποτελέσει παρελθόν και μια ευχάριστη ανάμνηση .
agrinioreport

23 Ιουλ 2018

Ώρα 0 για τον Νέο Αμφίλοχο..

https://theball.gr/wp-content/uploads/2017/09/amfiloxos_LOGO.png
Γράφει ο Γιάννης Μπακέλας

Δυστυχώς για την ομάδα έκπληξη της περσινής σεζόν ( Σούπερ Καπ Αιτ/νιας, Κυπελλούχος Αιτ/νιας,  2η στον 3ο όμιλο της Γ΄ εθνικής αλλά και με εξαιρετική πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά) το μέλλον στον ποδοσφαιρικό χάρτη είναι αβέβαιο.
Μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες που έγιναν στις Γενικές Συνελεύσεις , αλλά και στα Διοικητικά Συμβούλια ήταν άκαρπες αφού το ενδιαφέρον δεν υφίσταται από παράγοντες και φορείς της Αμφιλοχίας.
Ο πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης   της ομάδας Μάρκος Φουρλάνης σκέφτεται ακόμη και την  οριστική αποχώρηση του από το νεοϊδρυθέν σωματείο.
Τελευταία ελπίδα να ανατραπεί η κατάσταση και η ομάδα να δώσει σημεία ζωής είναι η Γ. Σ που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Δεύτερα 23 Ιουλίου όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι  (πρόεδρος , Δ.Σ, φορείς και φίλοι της ομάδας) καλούνται να δώσουν το παρών και να δείξουν ενδιαφέρον ώστε ο Ν. Αμφίλοχος να συνεχίσει να υφίσταται.

19 Ιουλ 2018

Νέος Αμφίλοχος: Έκτακτη γενική συνέλευση για το μέλλον του συλλόγου στη Γ’ Εθνική

 Σε έκτακτη γενική συνέλευση για τη λήψη αποφάσεων και τον καθορισμό εξελίξεων στον Νέο Αμφίλοχο αναφορικά με το μέλλον του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Καλούνται όλα τα μέλη του Νέου Αμφιλόχου, οι πρόεδροι των συλλόγων, η Δημοτική αρχή, οι επιχειρηματίες και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Δήμου Αμφιλοχίας σε έκτακτη γενική συνέλευση, την Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αμφιλοχίας, όπου θα καθοριστούν οι τελικές εξελίξεις και αποφάσεις για την συνέχιση της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

AgrinioPress

17 Ιουλ 2018

Συνέντευξη του Μπάμπη Νάκου στο olatagoal.gr ⚽

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για το που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, σε ποιές ομάδες αγωνίστηκε αλλά και με ποιες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκες δέθηκε συναισθηματικά.
Αναφέρθηκε στην περσινή πορεία του Νέου Αμφίλοχου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ερασιτεχνών, στη δική του απόδοση αλλά  και  για τις φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον της ομάδας της Αμφιλοχίας.
Τέλος αναφέρθηκε για το αν μίλησε με το Νέο Αμφίλοχο όσον αφορά την παραμονή του αλλά και για τις προτάσεις που έχει από ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Αναλυτικά:

Πότε ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και σε ποιες ομάδες έχεις αγωνιστεί;

12 Ιουλ 2018

Στο κύπελλο Ελλάδος θα συμμετάσχει ο Νέος Αμφίλοχος....στο ΟΑΚΑ ο τελικός

OAKA Την απόφαση της να ορίσει όπως και φέτος το Ολυμπιακό Στάδιο ως τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 18/5 έκανε γνωστή η ΕΠΟ. Πως μπορεί να υπάρξει αλλαγή έδρας.

Την ημερομηνία αλλά και το γήπεδο στο οποίο πρόκειται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος της νέας σεζόν έκανε γνωστά η ΕΠΟ μέσω της προκήρυξης της διοργάνωσης. 
Συγκεκριμένα ως έδρα του τελικού, όπως και φέτος, ορίστηκε το Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ η ημέρα του μεγάλου ματς θα είναι η 18η Μαΐου. Υπάρχει βέβαια και ένας «αστερίσκος» που αναφέρει πως «Η Ε.Π.Ο. δύναται να αποφασίσει για λόγους ανωτέρας βίας που αποκλείουν τη διεξαγωγή του, την ημέρα ή τον τόπο και να ορίσει νέα ημερομηνία και άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του». 

6 Ιουλ 2018

Βαρεμένος σε Βασιλειάδη: αναγκαίες οι παρεμβάσεις στο γήπεδο της Αμφιλοχίας

Amfilochos-Stadium.JPG
Το θέμα των απολύτως απαραίτητων παρεμβάσεων στο γήπεδο της Αμφιλοχίας , που φιλοξενεί τον Αμφίλοχο που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, έθεσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Βαρεμένος.
Ο Υφυπουργός συναίνεσε να συνδράμει το Υπουργείο οικονομικά στην εκτέλεση των απαραίτητων διορθώσεων, αρκεί να κατατεθεί η μελέτη και να ακολουθηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες εκ μέρους των αρμοδίων του Δήμου, αφού το γήπεδο είναι δημοτικό.
Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι τώρα ο Αμφίλοχος παίρνει διμηνιαίες άδειες συμμετοχής,
– Νέα και Ειδήσεις για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία

4 Ιουλ 2018

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Πρόσκληση στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση

Ο Νέος Αμφίλοχος σας προσκαλεί σε τακτική επαναληπτική γενική συνέλευση την Τετάρτη 4/7/2018 και ωρα 7:30 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Αμφιλοχίας με τα εξής θέματα.
1) Οικονομικός απολογισμός 2017/18
2) Σχεδιασμός νέας αγωνιστικής περιόδου
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη