29 Μαρ 2018

Mε Τηλυκράτη ο Νέος Αμφίλοχος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Διενεργήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων περιόδου 2017-2018.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε  πέντε (5) αγωνιστικές και ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 9/6 σε γήπεδο που θα οριστεί από την ΕΠΟ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρχει παράταση και πέναλτι.
Αναλυτικά οι αγώνες:
3ος όμιλος
Θεσπρωτός – ΟΦ Αγίου Ματθαίου (1)
Τηλυκράτης – Νέος Αμφίλοχος (2)
Θρίαμβος Σερβιανών – Φιλέλληνες Πέτα (3)
Πυρσός Γρεβενών – Ηρακλής Πολυκάρπης (4)
Ημιτελικά 
1 – 4 (5)
3 – 2 (6)
Τελικός
5 - 6
Οι ημερομηνίες :
1η  αγωνιστική :  Τετάρτη  11-04-2018
2η  αγωνιστική :  Τετάρτη  25-04-2018
3η  αγωνιστική :  Τετάρτη  09-05-2018
4η  αγωνιστική :  Τετάρτη  23-05-2018
5η  αγωνιστική :  Τετάρτη  30-05-2018
Πηγή: www.agriniogoal.gr
http://www.agriniogoal.gr/wp-content/uploads/2015/11/cropped-cropped-logo31.jpg

26 Μαρ 2018

Πεντάρα ο Νέος Αμφίλοχος στη Θεσπρωτία – Πρωταθλητής ο Τηλυκράτης.

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο Νέος Αμφίλοχος εκτός έδρας επί του Αστέρα Παραποτάμου με σκορ 5-1. Η ομάδα της Αμφιλοχίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Τηλυκράτη που κέρδισε με 0-2 τον Εθνικό Φιλιππιάδας. 

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας αναδεικνύεται από σήμερα πρωταθλητής στον 3ο όμιλο, αφού παίρνει άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς κατά την τελευταία αγωνιστική, από την ουραγό Καστοριά που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η σπουδαία χρονιά για τον Νέο Αμφίλοχο κλείνει την επόμενη και τελευταία αγωνιστική με τον Πανλευκάδιο, με άριστο απολογισμό σε όλα τα επίπεδα.

19 Μαρ 2018

Ήττα με 2-0 απο τον Αμφίλοχο για το Σκουφά Κομποτίου.


Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς κόντρα στον Αμφίλοχο, ο Σκουφάς Κομποτίου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. 
Με τη νίκη αυτή, ο Αμφίλοχος πλησίασε τον Τηλυκράτη στους 2 βαθμούς, βάζοντας φωτιά στα τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς έχουν υποβιβαστεί. Τα γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με ισάριθμες κεφαλιές. Αρχικά, ο Κοκώνης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, για να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του στο 85ο λεπτό, ο Μαλής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με νέα κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.
Διαιτητής : Τόμπρος Κων/νος  Βοηθοί : Σκορδίλης Θεοχάρης - Μιχαλας Γεράσιμος
Αμφίλοχος (Παπαχρήστος) : Μανιάτης, Μπεκατώρος, Χρηστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής, Καλοκαίρης, Τσιούνης, Δράκος (88' Καλοκαίρης), Τόσκα (80'), Ζοτάϊ, Νάκος (65' Λαγοπάτης), Κούσης (65' Κωστακιώτης)
Σκουφάς Κομποτίου (Σωτηρόπουλος) : Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Μπαλωμένος (85' Τάσσος), Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Θεοδωρής, Μπάφας, Παπαγιάννης (80' Κακιώνης), Παρράς, Παππάς (60' Ασπροποταμίτης)
artagoal.gr

18 Μαρ 2018

ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων για φιλανθρωπικό σκοπό(ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ)
Φώτο- ρεπορτάζ Ηλίας Νακόπουλος
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα Γιάννενα μεγάλος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ 2 ιστορικών ομάδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους και αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο .
Για την ιστορία να αναφέρουμε η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επικράτησε με 6-4 του ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ.
Για τους γηπεδούχος 3 τέρματα πέτυχε ο Τσατούρας 2 γκόλ ο Μητσόπουλος και 1 γκόλ ο Ζαβογιάννης.
Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Γάκης, Μακρής, Τσιλιμαντός και Μάνθος.
 

13 Μαρ 2018

Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας ο Νέος Αμφίλοχος

Στον 3ο Όμιλο του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλαδας θα αγωνιστεί ο Νεος Αμφίλοχος ως Κυπελλούχος του Νομού Αιτ/νιας Ε.Π.Σ.: Αιτ/νίας, Άρτας, Γρεβενών, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Πρέβεζας – Λευκάδας.
Εκδόθηκε πριν λίγες μέρες και δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της ΕΠΟ, η προκήρυξη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας για τη σεζόν 2017/2018.
Σε αυτό θα συμμετέχουν και φέτος οι ομάδες που θα κατακτήσουν το τρόπαιο στις οικείες Ενώσεις, οι οποίες οφείλουν να δηλώσουν τον κάτοχο μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2018.
Οι ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 1ης φάσης (Κύπελλα Ενώσεων) διαχωρίζονται σε οκτώ (8) Ομίλους με γεωγραφικά, κατά προτεραιότητα, κριτήρια για οικονομικούς λόγους ως εξής:

11 Μαρ 2018

Νίκησε και ελπίζει ο Νέος Αμφίλοχος.

Νίκησε και ελπίζει ο Νέος Αμφίλοχος.
Καθοριστική νίκη του Νέου Αμφιλόχου εκτός έδρας επί της ΑΕΠ Καραγιαννίων με 1-0, που τον ανεβάζει στην δεύτερη θέση και τον διατηρεί στο «κάδρο» για την διεκδίκηση της προνομιούχου πρώτης θέσης. 
Η νίκη για την ομάδα του Νέου Αμφιλόχου κρίνεται σημαντική, καθόσον στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος απέδειξε ότι διαθέτει ικανό σύνολο, έτοιμο να ανταπεξέλθει στην πρόκληση ανόδου στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Το «χρυσό γκολ» πέτυχε ο έμπειρος Δημήτρης Δράκος στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι ανάμεσα σε Α.Ε.Π. και Νέο Αμφίλοχο διεξήχθη μπροστά σε περίπου 100 φιλάθλους, με τις καιρικές συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο.  

8 Μαρ 2018

Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας 2017-18 ο Νέος Αμφίλοχος (pics-video)

Μετά απο 38 χρόνια 1979 /1980 συναντήθηκαν ξανά σε έναν μεγάλο τελικό Κυπέλλου Αιτ/νίας 2 ιστορικές ομάδες του Νομού, ο Αμφίλοχος (σ.σ. ως Νέος Αμφίλοχος) και η ΑΕ Μεσολογγίου. 

Ο Αμφίλοχος εκείνη την σεζόν έχοντας ως αντίπαλο ΑΕ Μεσολογγίου είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 άνευ αγώνος. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ αφού η ομάδα του Μεσολογγίου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Τώρα οι δύο σύλλογοι τόσα χρόνια μετά αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού και με αυτογκόλ του Λίτσου στο 2ο λεπτό της ημίωρης παράτασης ο Νέος Αμφίλοχος πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.
Στα του αγώνα (σ.σ. που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Παναιτωλικού) στο 14' ο Τσούνης σκόραρε με σουτ και μετά από μία ασταθής απόκρουση του Ζέρβα αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού.

5 Μαρ 2018

Τελικός κυπέλλου την Τετάρτη/Η προϊστορία του θεσμού μέχρι σήμερα!


Τελικοί κυπέλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας
 1971/72Α.Ε. Μεσολογγίου - Α.Σ. Άρης Αιτωλικού 2:0
1972/73 Γ.Σ.Φ. Παναιτωλικός Αγρινίου - Α.Σ. Άρης Αιτωλικού 0:0 κ.α./παρ. (4:2 πεν.)
1973/74 Α.Σ. Άρης Αιτωλικού - Μ.Α.Σ. Ακαρνανικός Φυτειών 1:1 κ.α./παρ. (5:3 πεν.)
1974/75  Α.Ο. Αγρινίου - Α.Ε. Μεσολογγίου 3:2
1975/76  Δεν ολοκληρώθηκε
1976/77  Α.Σ. Άρης Αιτωλικού - Α.Ο. Κατοχής 1:0
1977/78  Α.Ο. Αγρινίου - Τρίκαρδος Κατοχής 2:1
1978/79 Α.Ε. Μεσολογγίου - Μ.Α.Σ. Ακαρνανικός Φυτειών 5:3
1979/80  Γ.Φ.Σ. Αμφίλοχος Αμφιλοχίας - Α.Ε. Μεσολογγίου 2:0 α.α.

Ήττα για τον Νέο Αμφίλοχο από τον Θεσπρωτό με 2-0


Σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι στην μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος της Γ ' Εθνικής ο Νέος Αμφίλοχος δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς η έμπειρη ομάδα του Θεσπρωτού στην κατηγορία επικράτησε με 2-0 και σταμάτησε τα σερί νικηφόρα αποτελέσματα και τις πολύ καλές εμφανίσεις για τον Νέο Αμφίλοχο που τελείωσε τον αγώνα με 9 παίχτες λόγω αποβολής με 2 κίτρινες κάρτες του Κοντογιάννη και Καλοκαίρη.
Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα για τον Θεσπρωτό με κοντινό πλασέ μόλις στο 6'ο Μπλέτσας και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπίκας στο 31' με κεφαλιά μέσα απο την περιοχή.
Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παπάς,Κωνσταντίνου, Λαγός, Καρβούνης, Σταυρίδης Μήτσελος, Κωνσταντίνου Β (56' Γώγος) Τσακανίκας (60' Ευθυμίου), Φουτσούλας ,(88' Κατσέλης) Μπίκας, Μπλέτσας, (67' Κατσέλης). 
ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ:Μανιάτης,Ρεπετσάς,Καλοκαίρης,Κοκώνης,Μπεκατώρος(58' Κολοβάκης),Μαλής,(75'Μακρής),Τσούνης,Ζωται,(46'Κούσης) Κοντογιάννης , Τόσκα , Χριστογιάννης (24' Νάκος)
Φώτο - ρεπορτάζ Ηλίας Νακόπουλος
Ανάρτηση από: aitosports.gr