16 Μαΐ 2015

Κάλεσμα του Γ.Φ.Σ Αμφίλοχου σε γενική συνέλευση


Το Δ.Σ του Γ.Φ.Σ Αμφίλοχου καλεί τους φίλους του Συλλόγου σε μια και μόνο τακτική γενική Συνέλευση σήμερα Σάββατο 16/5/2015 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα Τρομπούκη (Καλλία) με θέματα: 
τον απολογισμό της περιόδου 2013-2015 και την προκήρυξη εκλογών για νέο Δ.Σ. Επισημαίνει, ότι σε περίπτωση μη απαρτίας, δεν θα υπάρξει άλλη γενική συνέλευση.
Αναδημοσίευση από e-maistros.gr

14 Μαΐ 2015

Διατροφικές οδηγίες για νεαρούς αθλητές ομαδικών αθλημάτων

Η ισορροπημένη διατροφή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού, την παραγωγή ενέργειας και τη διατήρηση της καλής του υγείας. 
Η άσκηση και ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής των παιδιών και των εφήβων και πρέπει να ενθαρρύνεται, αφού παρουσιάζει μεγάλα πλεονεκτήματα όσον αφορά τη φυσική αλλά και πνευματική κατάσταση ενός ανθρώπου.
Το ενδιαφέρον για κατάλληλη διατροφή σε σχέση με τον αθλητισμό είναι μεγάλο, επειδή έχει φανεί πως ο τρόπος που τρέφεται ένας αθλητής επηρεάζει όχι μόνο το σωματικό του βάρος αλλά και την απόδοσή του σε μία αθλητική προσπάθεια.
Μερικές διατροφικές οδηγίες για νεαρούς αθλητές
  • Φροντίστε, στην καθημερινότητα, να καταναλώνετε τροφές από όλες τις ομάδες ακολουθώντας τις αρχές τις μεσογειακής διατροφής.
  • Δώστε έμφαση σε ελαφριά μαγειρεμένα αμυλούχα τρόφιμα (ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά), σε φρούτα και λαχανικά.

12 Μαΐ 2015

Βροντερό «όχι» στη βία και τον ρατσισμό από το γήπεδο του Παναιτωλικού (φωτο-video)

pan-pane-1o epal 6
Εκδήλωση κατά της βίας και του ρατσισμού διοργάνωσε για σήμερα ο Παναιτωλικός, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας. 
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο γήπεδο του Παναιτωλικού παρουσία περισσότερων από  3.000 μαθητών Γυμνασίων – Λυκείων της περιοχής, που ένωσαν τη φωνή τους και διατρανώνοντας την αντίθεσή τους σε κάθε φαινόμενο Βίας ή Ρατσισμού.
Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες ποδοσφαίρου τους οποίους πήραν μέρος η Επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού, η ομάδα Κ17, Μικτή ομάδα αποτελούμενη από μαθητές Λυκείων και η ομάδα του 1ουΕΠΑΛ Αγρινίου, η οποία αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα.  
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

8 Μαΐ 2015

Εκδήλωση κατά της βιας και του ρατσισμού από τον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε αρκετές δράσεις κατά της βίας και του ρατσισμού σε σχολεία της περιοχής μας και την Τρίτη 12 Μαΐου στις 10 το πρωί διοργανώνει στο γήπεδο της ομάδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας εκδήλωση με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 3.000 μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με σειρά εκδηλώσεων, πρωτοβουλιών, παρεμβάσεων, επιδιώκει να εκφράσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της στη ΒΙΑ και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Στην προσπάθειά της αυτή βρήκε πολύτιμο συνεργάτη και αρωγό τις Διευθύνσεις όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας δεκάδες επισκέψεις σε Σχολεία, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και ενημερώνοντας τους μαθητές.

4 Μαΐ 2015

Αμφίλοχος: Φιέστα και απονομές για τον πρωταθλητή του 3ου ομίλου (ΦΩΤΟ)

amfilochos-champion-2015
Φιέστα για το Σάββατο το απόγευμα για τον Αμφίλοχο, με τους παίκτες της ομάδας της Αμφιλοχίας να βρίσκονται για τελευταία φορά όλοι μαζί στο γήπεδο για την σεζόν 2014-15 για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αμφίλοχος στέφθηκε πρωταθλητής στη Β' ΕΠΣΑ στον 3ο όμιλο, την απονομή του τροπαίου στον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Τσιούνη έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ ο κ.Παπαχρήστος, ενώ βράβευσε με μετάλλια και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επιπλέον από τους πρωταθλητές του 3ου ομίλου βραβεύτηκαν η ΑΕ Μεσολογγίου  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ καθώς και ο κ.Αθανάσιος Κακαρούνας, παλαίμαχος άσσος του Αμφιλόχου και νυν μέλος της διοίκησης, για την πολυετή πρόσφορα του στην ομάδα της Αμφιλοχίας εδώ και περίπου 40 χρόνια.

Στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά, ο Αμφίλοχος κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές της Α κατηγορίας, που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολλές αλλαγές, με τελικό νικητή την ΑΕΜ με 1-0 χάρης σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γαβρίνα στο 83'.

PHOTOS