24 Σεπ 2012

Αμφίλοχος - Όμηρος Νεοχωρίου 0-4

Φωτογραφία από το omirosfc.gr 

Με το αριστερό ξεκίνησε την φετινή χρονιά η ομάδα του Αμφιλόχου τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας γνωρίζοντας την βαριά ήττα με 4-0 από τον ανανεωμένο και φορμαρισμένο Όμηρο Νεοχωριού που από νωρίς έχει δείξει ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Δ εθνική..
Χατ τρικ για την ομάδα του Ομήρου σημείωσε ο Αποστολίδης στο 36, 49' και 60' και το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Γούργαρης που είχε περάσει ως αλλαγή στην θέσει του Αποστολίδη..
Αμφίλοχος (Λιανός):
 Σιαπάτης, Παύλος, Ζαβιτσάνος (65΄Λιόκαυτος), Καζάκος, Λιανός, Στάμος (82΄Παπαλέξης), Ψωμοδότης, Νάκας (62΄Καβαλάρης), Κιροσίμος, Βαλτής, Μάνθος.

Όμηρος Νεοχωρίου (Μαρκαντωνάτος):
 Γκασούκας, Ρισάνος, Κάκκος Χ., Αλεξόπουλος (68΄ Τσιρώνης), Πασπαλιάρης, Καραβιάς, Λαγός, Κάκος Ξ., Αποστολίδης (71΄ Γούργαρης), Τσιφοπανόπουλος, Κούσουλας (62΄Καλύβας).
www.aitosports.gr/ 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ    0-4
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡ/ΜΝΗΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ    1-0
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ    1-0
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ    2-1
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ    1-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ    1-4
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ    3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ    3
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ    3
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ    3
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ    3
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ    3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ    0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ    0
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ    0
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ    0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ    0
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ    0

19 Σεπ 2012

Super Cup Άρης Αιτωλικού - ΑΕ Μεσολογγίου


 Ένα όμορφο απόγευμα περάσανε όσοι κατηφόρισαν ώστε να παρακολουθήσουν στο Ενωσιακο Γήπεδο Μεσολογγίου Θεόδωρος Πασσιόπουλος τον τελικό του Cuper Cup μεταξύ τον ομάδων του Άρη Αιτωλικού και της ΑΕ Μεσολογγίου,με νικήτρια την ομάδα του Μεσολογγίου με 3-2..
Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο με την ΑΕ Μεσολογγίου να έχει τον κύριο λόγο στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και να ευτυχίσει να ανοίξει το σκορ στο 15' λεπτό με τον Δενδρινο μετά από εκτέλεση φάουλ του τελευταίου η μπάλα κοντράρει σε σώμα αμυνόμενου και αλλάζει πορεία με τον τερματοφύλακα του Άρη Σπυρόπουλο ανήμπορο να κάνει κάτι..
Η ισοφάριση για τον Άρη θα έρθει στο 28' λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια από δεξιά του Καβαλιέρη κάνει την σέντρα η μπάλα βρίσκει στα πόδια του Δενδρινού και καταλήγει στα δίχτυα του Ρόκκου και γίνετε το 1-1..
Μέτα από 7 λεπτά έχουμε ξανά το προβάδισμα για την ΑΕΜ αυτή την φόρα μεγάλη μπαλιά θα βρει στην Πλατή της άμυνας τον Πέντσα που μαζί με τον Ξευγένη βγαίνουν σε θέσει τετ τα τετ με τον τερματοφύλακα του Άρη με τον πρώτο να πασάρει στον δεύτερο και να γραφή το 2-1 για την ομάδα του στο 35' λεπτό..
Στο 37' λεπτό θα έχουμε μια σπουδαία απόκρουση από τον Ροκκο σε σουτ του Βλαχογιάννη και να κρατάει το 2-1..
Εκεί που λέμε ότι το παιχνίδι θα παει στα αποδυτήρια με το ισχνό 2-1 για την ομάδα της ΑΕΜ έρχεται ένα δυνατό σουτ του Καρακίτσου μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 44' λεπτό να γράψει το 3-1 υπέρ της ΑΕΜ και οι δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια..
Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου θα βρει την ομάδα του Αιτωλικού να έχει πραγματοποιήσει είδη την πρώτη της αλλαγή με τον Δημήτρη Θεοδοσίου να περνάει στη θέσει του Καλοκαίρη τον Τζαμαλη με την ομάδα του Άρη να φαίνεται να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο ημίχρονο..
Το καλό ξεκίνημα θα μετουσιώσει σε γκολ για τον Άρη στο 51'λεπτο ο Βλαχογιάννης που πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ..
Από εκεί και πέρα θα έχουμε ένα παιχνίδι που θα έχει κάποια σκληρά μαρκαρίσματα λίγα νευρά και μια αξιόλογη φάση για τον Άρη στο 60' λεπτό με τον Καβαλιέρη να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή με την μπαλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ροκκου..
Το τελικό σφύριγμα του κ.Καραβασίλη θα βρει νικήτρια την ΑΕ Μεσολογγίου με 3-2..
Άρης Αιτωλικού:(Δημήτρης Θεοδοσίου) Σπυρόπουλος, Καλοκαίρης (46'Τζαμαλης),Πατσέας, Παναγιωτόπουλος, Καπελάρης. Γρηγοριάδης (52'Γαβρίνας) ,Τσάμης(81'Ζηνεμπής), Καβαλιέρης, Χονδρογιάννης, Τσίρκας,Βλαχογιάννης..
ΑΕ Μεσολογίου:(Χρήστος Βασιλείου) Ρόκκος,Μπαλαούρας,Νούλας Σ,Δάρδας,Πελέκης, Δενδρινός,Ξευγένης(77'Σωτηρίου)Καβαλλάρης, Πέντσας, Καρακίτσος(52'Μακρής Π) Τσιούνης(69'Φράγκος)



14 Σεπ 2012

Κύπελλο:Λείπουν τα δυνατά ζευγάρια

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου απέκλεισε δύσκολα τον Προμηθέα (φωτο), αντιμετωπίζει πλέον τον Παναιτωλικό και όποιος προκριθεί θα παίξει και στην 3η φάση.
 
Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου απέκλεισε δύσκολα τον Προμηθέα (φωτο), αντιμετωπίζει πλέον τον Παναιτωλικό και όποιος προκριθεί θα παίξει και στην 3η φάση.


Έγινε το απόγευμα της Τρίτης η κλήρωση για την 2η φάση του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας και δεν προέκυψαν συναντήσεις ομάδων της Α΄ ΕΠΣΝΑ ή του Περιφερειακού.
Ο Άρης Αιτωλικού στάθηκε πιο τυχερός αφού θα παίξει στην έδρα του, αλλά ο Κεραυνός Γαβαλούς δεν είναι… αμελητέος αντίπαλος. Η Α.Ε. Μεσολογγίου θα παίξει στην έδρα της Μπούκας και ο Παναιτωλικός (Κ20) αντιμετωπίζει επίσης εκτός έδρας τον Αχελώο. Μάλιστα ο νικητής του ζευγαριού του Αγγελοκάστρου θα υποχρεωθεί σε νέο ματς για την 3η φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Όμηρο και Άγιο Θωμά. Όλοι οι υπόλοιποι νικητές της β΄ φάσης προκρίνονται χωρίς αγώνα στην δ’ φάση, ενώ ο Ο Αετός Σταμνάς είναι ο πιο ευνοημένος της κλήρωσης και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η φάση, απευθείας στην 4η φάση.
Οι αγώνες της 2ης φάσης θα γίνουν την 15-16 Σεπτεμβρίου και - αγώνες του κυπέλλου - δεν ισχύουν οι περιορισμοί σχετικά με τα όρια ηλικίας των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ισχύουν στους αγώνες των πρωταθλημάτων.
2η  ΦΑΣΗ
Προκρίνεται χωρίς αγώνα ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

3η  ΦΑΣΗ
Ο νικητής ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με το νικητή ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΥ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.

www.sportait.gr 

10 Σεπ 2012

Τα αποτελέσματα της 1ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΤΕΤΑΡΤΗ  5-9-2012  ΩΡΑ  20:00
 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ    2-1  //  ΓΗΠ.: Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ           

ΣΑΒΒΑΤΟ  8-9-2012  ΩΡΑ  17:00
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ       2 – 1     //  ΓΗΠ.: ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ   
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ     1 – 0     //  ΓΗΠ.: ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ   1 – 3 //  ΓΗΠ.: ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ  
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ   6 – 2    //  ΓΗΠ.: ΕΜΙΛΕΩΝ         
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ    0 – 1    //  ΓΗΠ.: ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ      
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ   2  - 1    //  ΓΗΠ.: ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ  
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ    1 – 2    //  ΓΗΠ.: ΑΣΤΑΚΟΥ       
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ   0 – 4   //  ΓΗΠ.: Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ     

ΚΥΡΙΑΚΗ   9-9-2012  ΩΡΑ  17:00
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ   2-2 (Καν. διάρκεια)  3-2 πέναλτι //  ΓΗΠ.: ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ   2-1  //  ΓΗΠ.: ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ   
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ    2-3 //  ΓΗΠ.: ΘΕΡΜΟΥ     
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ    4-0 //  ΓΗΠ.: ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ     
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ    0-3 //  ΓΗΠ.: ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ   2-0  //  ΓΗΠ.: ΜΠΟΥΚΚΑΣ         
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ    4-0 //  ΓΗΠ.: ΜΥΤΙΚΑ

allsportsagrinio.gr 

Ο Νίκος Μιμηγιάννης μιλάει στο SportAit.gr


Κάποιες συνεντεύξεις δεν γίνονται απλά επειδή είθισται, αλλά έχουν σοβαρή αιτία. Ο λόγος που θελήσαμε τις απόψεις του Νίκου Μιμηγιάννη για σημαντικά θέματα ξεκίνησε από την έντονη ενασχόλησή του για μεγαλύτερη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στην προπονητική, κυρίως όμως επειδή – όπως πληροφορηθήκαμε – προκάλεσε το θαυμασμό άλλων προπονητών της Σχολής που παρακολούθησε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη. 
 
Μας απάντησε πρόθυμα και πάντα με σεμνό ύφος στις ερωτήσεις, χωρίς υπερβολές και εντυπωσιασμούς.
 
Τον Νίκο Μιμηγιάννη τον προσεγγίσαμε και με την ιδιότητα του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, για την οποία είναι ευρύτερα γνωστός. Ως προπονητής είχε την πρώτη επαφή με το χώρο στην πρώτη του αγάπη, τον Αμφίλοχο, την περίοδο 1993-94, όταν υποβιβάστηκε από την Δ΄ Εθνική και διαδέχθηκε τον Νώντα Θώμο. Αργότερα δούλεψε στην Αναγέννηση Στάνου σε δύο θητείες, ενώ για τρεις συνεχόμενες σεζόν υπήρξε προπονητής στον Αμβρακικό Βόνιτσας – κάτι που λίγοι θυμούνται. Στον Αμφίλοχο συμμετείχε σε ένα μικρό «θαύμα» ως προπονητής τα τελευταία χρόνια. Ανέλαβε την ομάδα στην Γ΄ Κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας, ύστερα από δύο χρόνια πλήρους απραξίας για τον ιστορικό Σύλλογο, και κατάφερε να τον ανεβάζει κάθε χρόνο και μια Κατηγορία για να φτάσει στο Περιφερειακό όπου δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Εντούτοις και με τη δική του παρότρυνση και προσωπική εργασία ο Αμφίλοχος δούλευε σε μικρές ηλικίες, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό για πολλά χρόνια.

7 Σεπ 2012

Έδειξαν τα… δόντια τους. Α.Ε. Μεσολογγίου - Ναυπακτιακός Αστέρας 2-1

 Φωτο: nafpaktianews.gr
Φωτο: nafpaktianews.gr

 Ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και το Ναυπακτιακό Αστέρα άνοιξε την αυλαία του θεσμού, αλλά και τις επίσημες διοργανώσεις για την σεζόν 2012 – 13. Η ΑΕΜ πήρε την πρόκριση με σκορ 2-1 αφήνοντας εκτός συνέχειας μια ομάδα με καλή παράδοση στο Κύπελλο, αλλά αμφότεροι οι αντίπαλοι άφησαν καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια και τους στόχους που έχουν βάλει.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο και έφτασε δίκαια στο γκολ μετά από είκοσι λεπτά (21΄) αγώνα με την όμορφη κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη. Στην επανάληψη η ΑΕΜ είχε ένα πολύ καλό διάστημα, το οποίο έφερε την πλήρη ανατροπή του σκορ χάρη στα δύο γκολ του Άρη Ξευγένη. Αρχικά στο 51΄με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ μετά από μπάσιμο στην δεξιά πτέρυγα και λίγο μετά, στο 57΄, με νέο σουτ. Ο Ναυπακτιακός μετά την ανατροπή του σκορ προσπάθησε για να ισοφαρίσει και να πάει τον αγώνα στη παράταση, χωρίς όμως να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Α.Ε. Μεσολογγίου: (Χρήστος Βασιλείου) Δουλιώτης, Μακρής, Μαντέλος (73'Φράγκος), Καντάνης, Μπαλαούρας (85' Β. Νούλας), Πελέκης, Ξευγένης, Χαρατσής, Πέντσας, Καρακίτσος, Σωτηρίου.
Ναυπακτιακός Αστέρας: (Γιώργος Μίχος) Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Μπράνης, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Ν. Θανασιός (68' Ζαχαρόπουλος), Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός (82'Κονίδας), Βρουσάι.

3 Σεπ 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9 ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΓΙΑΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 
Το Σάββατο ξεκινάει η χρονιά για τον Αμφίλοχο  με αγώνα κυπέλλου.
Το παιχνίδι είναι στις 17:00 μμ στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας με αντίπαλο την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 5-9-2012 ΩΡΑ 20:00
Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8-9-2012 ΩΡΑ 17:00
ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΕΜΙΛΕΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
ΑΣΤΑΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 9-9-2012 ΩΡΑ 17:00
ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΘΕΡΜΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΜΠΟΥΚΚΑΣ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Ισόπαλοι Αμφίλοχος και Μυρτιά