30 Ιαν 2012

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ξεκούραστο τρίποντο πήρε ο Αμφίλοχος αφού η Πρέβεζα δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον επόμενο αντίπαλο που είναι τα Τρίκαλα.
Το συγκρότημα του Νίκου Μιμιγιάννη (φωτό) θα επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την μεθεπόμενη αγωνιστική όταν θα υποδεχθεί στην Αμφιλοχία την Α.Ε.Μεσολογγίου.
 
 
agriniosports.blogspot.com/



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
3
ΑΕΜ-ΑΟΤ
0 (α.α)
5
Όλυμπος Κέρκυρας-Ομόνοια Πέτρας
0
3
Αμφίλοχος-Πρέβεζα
0 (α.α)
0
Τρίκαλα 2011-Εθνικός Φιλιππιάδας
0
0
Πίνδος Κόνιτσας-ΑΟ Κασσιώπης
4
3
Φιλοθέη Άρτας-Οδυσσέας Νυδρίου
1
ΡΕΠΟ Θεσπρωτός


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ
24
21-2
2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
23
17-3
3
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
21
14-6
4
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
21
14-6
5
ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ
19
20-11
6
 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
19
13-2
7
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
17
15-7
8
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
14
17-12
9
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
11
12-16
10
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
7
11-26
11
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
7
9-18
12
ΠΡΕΒΕΖΑ *
0
0-27
13
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ **
0
0-27
* Πρέβεζα δεν συμμετέχει
** ΑΟ Τρίκαλα αναπληρώνεται ουσιαστικά από την Θύελλα Πετρωτού που μετονομάστηκε σε Τρίκαλα 2011

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 12η
5/2
15.00
ΑΕΜ-Όλυμπος Κέρκυρας
5/2
15.00
AOT-Αμφίλοχος
5/2
15.00
Θεσπρωτός-Τρίκαλα 2011
5/2
15.00
Πρέβεζα-Πίνδος Κόνιτσας
5/2
15.00
Εθνικός Φιλ.-Οδυσσέας Νυδρίου
5/2
15.00
ΑΟ Κασσιώπης-Φιλοθέη Άρτας
ΡΕΠΟ Ομόνοια Πέτρας


πηγή: www.aem-news.tk

27 Ιαν 2012

Εν ψυχρώ μπουνιά στο Μίλαν - Λάτσιο

Δείτε την εν ψυχρώ μπουνιά του Άντρε Ντίας στον Μαρκ Φαν Μπόμελ στο παιχνίδι της Μίλαν με την Λάτσιο (videos)


Στο παιχνίδι ωστόσο η φάση που θα συζητηθεί αρκετά είναι η εν ψυχρώ μπουνιά του Άντρε Ντίας στον Μαρκ Φαν Μπόμελ.

Ο 32χρονος άσος της Λάτσιο κατά τη διάρκεια εκτέλεσης κόρνερ από τα αριστερά χτύπησε τον Ολλανδό μέσο της Μίλαν, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην τον αποβάλει!

Βέβαια εδώ πρέπει να πούμε πως και ο Φαν Μπόμελ δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά των γηπέδων, οπότε περιμένουμε απάντηση στο επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι.


 

26 Ιαν 2012

Barcelona f.c ''Το θαύμα του ποδοσφαιρου''

Πλήρες όνομαFutbol Club Barcelona
ΨευδώνυμοBarça (Μπάρσα)
Blaugrana (Μπλαουγκράνα)
Culés
Έτος ίδρυσης1899
ΓήπεδοΚαμπ Νόου
Βαρκελώνη, Ισπανία
Χωρητικότητα98.787 θέσεις
ΠρόεδροςFlag of Spain.svg Σάντρο Ροσέλ
ΠροπονητήςFlag of Spain.svg Ζοζέπ Γκουαρντιόλα
ΚατηγορίαΛα Λίγκα
2010-2011Λα Λίγκα, 1η
http://www.fcbarcelona.com/


Η Μπαρτσελόνα (καταλανικά: Futbol Club Barcelona) είναι καταλανικος αθλητικός σύλλογος με έδρα την Βαρκελώνη. Ιδρύθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1899 και είναι γνωστή κυρίως για τις επιτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ανάλογες διακρίσεις έχει τόσο στην καλαθοσφαίριση όσο και σε άλλα δημοφιλή συλλογικά αθλήματα 
 Στα καταλανικά το όνομα του συλλόγου προφέρεται Μπαρσαλόνα, ενώ στα καστιλιάνικα ισπανικά Μπαρθελόνα. Ευρέως διαδεδομένο είναι το Μπαρσελόνα (περιοχές της νότιας Ισπανίας, ισπανόφωνοι Λατινικής Αμερικής, αλλά και αγγλόφωνος κόσμος). Επίσης χρησιμοποιούνται το χαϊδευτικό του συλλόγου Barça (Μπάρσα), αλλά και το ψευδώνυμο Blaugrana (Μπλαουγκράνα) που παραπέμπει στα χρώματα της ομάδας.
Σύνθημα του συλλόγου είναι το Més que un club (ελλ. Περισσότερο από ένας σύλλογος), αφού η Μπαρσελόνα αποτελεί φορέα ανάδειξης της ταυτότητας των Καταλανών και αντίστασής τους στην κεντρική εξουσία, με την οποία συνδέεται ιστορικά από πολλούς η άλλη μεγάλη ομάδα της Ισπανίαςκαι αιώνια αντίπαλός της, Ρεάλ Μαδρίτης
Οι δύο τους συγκροτούν ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι παγκοσμίως, γνωστό ως El Clásico (ελλ. Ελ Κλάσικο). Η Μπαρσελόνα χαρακτηρίζεται Més (Más) que un club[ και σε τμήματα της Ισπανίας εκτός Καταλωνίας, μια αντίληψη που υιοθετήθηκε στα χρόνια της φρανκικής δικτατορίας από τη λαϊκή βάση καθώς και τους διανοούμενους της αριστεράς, που τη θεωρούσαν σύμβολο υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.[1]
Στο ποδόσφαιρο η Μπαρσελόνα θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ευρώπης  καθώς έχει κατακτήσει 1 Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, 4 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 4 Κύπελλα Κυπελλούχων, 3 Κύπελλα Εκθέσεων (πρόδρομος του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ) και 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, ενώ στις δύο μεγαλύτερες εγχώριες διοργανώσεις έχει κατακτήσει 21 Πρωταθλήματα και 25 Κύπελλα Ισπανίας. Έδρα της αποτελεί το Καμπ Νόου, το μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης, χωρητικότητας 98.772 θεατών
Στο μπάσκετ θεωρείται επίσης ένας από τους κορυφαίους συλλόγους έχοντας στην τροπαιοθήκη της δύο Ευρωλίγκες, 2 Κύπελλα Κυπελλούχων, 2 Κύπελλα Κόρατς, ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο, 15 Πρωταθλήματα και 20 Κύπελλα Ισπανίας, ενώ έδρα της ομάδας είναι το Παλάου Μπλαουγκράνα, χωρητικότητας 8.250 θέσεων.

24 Ιαν 2012

ΑΟ Κασσιώπη – Αμφίλοχος 2-0


Με μια επαγγελματική εμφάνιση η Κασσιώπη έπαιξε όσο χρειάστηκε για να ξεπεράσει το σκόπελο του Αμφίλοχου. Μόλις στο 10΄ ο Τσούκλης έκανε το 1-0. Από κει και πέρα η κερκυραϊκή ομάδα  έκανε ένα παιχνίδι συντήρησης, με τον Βιτουλαδίτη στο 70΄να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και να κλειδώνει τη νίκη. Ο Αμφίλοχος δεν μπόρεσε να «κοιτάξει» στα μάτια την ανώτερη Κασσιώπη και δέχτηκε «αβίαστα» την ήττα.
ΚΑΣΣΙΩΠΗ: Ζάχος, Μεσημέρης, Ανυφαντής, Βιτουλαδίτης, Σφακιανάκης, Πάγκαλης (75' Κονόμης), Πετρόγιαννης, Στρατηγός (56' Σκολαρίκης), Τσούκλης, Γραμματικόπουλος, Φούκης (87' Πελάης).
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Γιάχος, Μητσόπουλος, Ζίγγιρης, Μπεκατώρος, Καρτσακλής (35' λ.τρ. Αγγέλης), Τζαμαλής, Χρυσούλης, Απ. Τσιούνης (75' Τριφέρης), Π. Τσιούνης (85' Νάκκας), Βαϊνάς.

18 Ιαν 2012

Α.Σ. Τρίκαλα: Οι "Σακαφλιάδες" αποδοκίμασαν τον Ξανθόπουλο


 

 Μετά τη νέα αποτυχία των Τρικάλων οι Σακαφλιάδες "ξέσπασαν" κατά του Ξανθόπουλου. Οι οργανωμένοι φίλοι των "κυανέρυθρων" που βρέθηκαν στην Κόνιτσα μετά τη λήξη του αγώνα αποδοκίμασαν άγρια τον Αγρινιώτη τεχνικό και του ζήτησαν να παραιτηθεί αφού θεωρούν πως είναι ο υπεύθυνος για τις κακές εμφανίσεις ενώ καταφέρθηκαν και κατά των ποδοσφαιριστών. Δεν αποκλείται μετά το νέο στραβοπάτημα να υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: goaltrikala.gr

Λύθηκε η συνεργασία Ξανθόπουλου-Τρικάλων Βασ. Ξανθόπουλος

16 Ιαν 2012

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 0 - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Οδυσσέας Νυδριού στην δύσκολη έδρα του νεοφώτιστου Αμφίλοχου, με γκολ του Δήμα Χ. στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις.

0-1



Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις που έγινα μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων ήταν ελάχιστες, με τον Οδυσσέα Νυδριού να έχει το πρώτο λόγο και να στέκεται καλύτερα από τον αντίπαλό του.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήγε στο ίδιο μοτίβο, με τον Οδυσσέα Νυδριού, να ανοίγει το σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με κεφαλιά του Δήμα Χ., ύστερα από σέντρα του Καλογερή.

Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι παίχτες του κ. Ν. Βέκιου, πήραν ένα σημαντικό τρίποντο, ρεφάροντας την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης Κυριακής από το Μεσολόγγι.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σιαπάτης, Γιάχος, Μητσόπουλος, Ζίγκηρης, Λιανός, Καρτσακλής, Τζάμαλης (70΄, Χρυσούλης), Τσιούνης Α., Αγγέλης (60΄ Βούρτσας), Τσιούνης Π.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Μπάμπης, Βρακατσέλης (85΄ Ζήσης), Σκαμνέλος, Δήμας Χ., Κτενάς, Μηνάς (83΄ Φράγκος), Ματούλας, Δήμας Θ., Γαζής Σ., Ντέτσικας, Καλογερής.

πηγή: http://www.lefkadasportnews.gr/

9 Ιαν 2012

Τρίκαλα 2011– Αμφίλοχος 4-0


Εύκολη νίκη με 4-0 πήραν τα Τρίκαλα απέναντι στον Αμφίλοχο, σε μια αναμέτρηση  που θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί με πιο ευρύ σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές καλές φάσεις.


Υποτονικά μπήκαν οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, με τα πρώτα λεπτά να παίρνουν ανεκμετάλλευτα και για τους δύο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι «ζεστάθηκαν» άμεσα, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στα μέσα του ημιχρόνου.
Στο 39’ ο Τεντολούρης έκανε το 1-0 για τα Τρίκαλα, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασε άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη, μπήκαν δυναμικά και ο Πολύζος έκανε το 2-0, ενώ στο 51’ ο Χριστοδούλου έδωσε προβάδισμα 3-0 στην ομάδα του.
Ο Αμφίλοχος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η προσπάθεια του Αγγέλη δεν βρήκε δίχτυα, ενώ στο 84’ ο Τεντολούρης «ξαναχτύπησε» για τα Τρίκαλα 2011 και διαμόρφωσε το τελικό 4-0, ύστερα από μια καταπληκτική ομαδική προσπάθεια.
ΤΡΙΚΑΛΑ 2011: Ζαφείρης, Νταντάλιας, Παπαγιαννόπουλος, Απ. Πολύζος, Γούτσιος, Μ. Πολύζος, Κόκκινος,Δ. Τεντολούρης,(88΄Μαλτέζας), Τασιόπουλος,(69' Tσιμπανάκος) Απ. Τεντολούρης,(78' Κωτούλας), Χριστοδούλου.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Γιάχος, Μητσόπουλος, Ζιγκήρης, Λιανός, Καρτσακλής, Τριφέρης,(55' Αγγέλης), Χρυσούλης, Απ. Τσούνης, Π. Τσούνης,(76' Τσολάκος), Βαινάς (83' Βούρτζας).

http://www.onsports.gr/


 

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2012


Με ιδιαιτερη λαμπροτητα γιορταστηκαν και φετος υπο βροχη τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στην πολη της Αμφιλοχιας.
Αν και ο καιρος δεν βοηθησε, ο κοσμος που ηρθε ηταν πολυς για να δει τον αγιασμο των υδατων.
Το ΣΤΑΥΡΟ επιασε ο Δημητρης Φασουλης