30 Ιουλ 2011

Δευτέρα 1 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση του Αμφίλοχου

Την Δευτερα 1η Αυγουστου ειναι προγραμματισμενη η πρωτη προπονηση της ομαδας στο Δημοτικο Σταδιο Αμφιλοχιας με νεο φυσικο χλοοταπητα.
Η ωρα προπονησης ειναι 6:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.

29 Ιουλ 2011

Ακόμα 4 μεταγραφές γιά τόν Αμφίλοχο

Η ομαδα του Αμφιλοχου προχωρησε σε 4 νεες μεταγραφες . Προκειτε για τους:

Παναγιωτοπουλος Ιωαννης    απο Ομηρο Νεοχωριου
Τσατσος Αντωνης    απο Γλυκα Νερα
Αγγέλης Χρηστος    απο ΑΕ Μεσολογγιου
Ζίγκηρης Γεωργιος    απο Αστερα Ροκκα

28 Ιουλ 2011

Στην αντεπίθεση Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου

Οι πρώτες αποφάσεις των ποδοσφαιρικών Αρχών βγήκαν με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα να είναι τα πρώτα "θύματα". Διαβάστε όλο το χρονικό την υπόθεσης στο Sport24.gr και το τι μέλλει γενέσθαι.
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας περιμέναμε πως θα είχαμε εξελίξεις όσον αφορά τις ομάδες στις οποίες ασκήθηκε δίωξη από τις αθλητικές Αρχές, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και κάποια στιγμή έπρεπε να βγουν αποφάσεις.

Το "μπαμ" έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 05:00 το πρωί, με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague να στέλνει στη δεύτερη κατηγορία Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου
Τα ξημερώματα λοιπόν σας ενημερώσαμε για τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων που θέλουν τις δυο ομάδες να υποβιβάζονται και τους κυρίους Αχιλλέα Μπεο και Μάκη Ψωμιάδη να καταδικάζονται με βαριές καμπάνες τόσο σε χρηματικό κόστος όσο και σε αθλητικό, αφού ουσιαστικά παύουν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Για τον Ολυμπιακό Βόλου τα πράγματα είναι απλά. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα ασκήσουν έφεση και όλοι ελπίζουν πως θα αλλάξει η απόφαση και η ομάδα θα παραμείνει στην Superleague. Όσον αφορά τη συμμετοχή του Βόλου στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αυτή δεν κινδυνεύει, από τι στιγμή που δεν έχει τελειώσει τελεσίδικα τίποτα.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Βόλου κ. Γιώργος Τόρης σε σύντομη δήλωση του από το Λουξεμβούργο, όπου βρίσκεται η ομάδα για το παιχνίδι με τη Ντιφερντάνζ, αποκάλυψε πως θα φτάσει μέχρι και το CAS σε περίπτωση που ο Βόλος δεν δικαιωθεί στα ελληνικά δικαστήρια.

Και η Καβάλα στο CAS

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Καβάλας κ. Σταύρος Ψωμιάδης δήλωσε πως και η δική του ομάδα θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο παραμονής στην Superleague. Αυτό θα γίνει είτε μέσω της ελληνικής δικαιοσύνης, είτε μέσω του CAS, στο οποίο θα προσφύγουν αν δεν δικαιωθούν εντός των συνόρων.

Τέλος να αναφέρουμε πως η όλη υπόθεση έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, αφού και τα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται με τις εξελίξεις. Διαβάστε αναλυτικά στο Sport24.gr πως αντιμετωπίζουν το θέμα.

Για το θέμα αναφέρθηκε και ένας εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ Καβάλα, κ. Χρήστος Στάθης, ο οποίος τόνισε πως ελπίζει ότι η έφεση θα γίνει δεκτή.

21 Ιουλ 2011

Οι φετινές μεταγραφές τού Αμφίλοχου

Οι μεταγραφές που έχουν γίνει έως τώρα

Αμφίλοχος 2011-2012
Γιώργος Ζιάκας(Ολυμπιακός Παναιτωλίου),
 Γιώργος Βούρτσας (Ολυμπιακός Παναιτωλίου),
 Σπύρος Χρυσούλης(Αετός Σταμνάς),
Γιώργος Τσίρκας (Όμηρος Νεοχωρίου) ,
Κωστας Τριφέρης(Ιδομενέας Εμπεσσού) ,
Κώστας Τσοπλάκος(Δόξα Καινουρίου )

15 Ιουλ 2011

Εκλεισε Τσοπλάκο

Αίσιο τέλος είχε η απόκτηση  του Κώστα Τσοπλάκου από την Δόξα Καινουρίου στον Αμφίλοχο. Σήμερα οι διοικήσεις των δύο ομάδων συναντήθηκαν και συμφώνησαν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για την νέα περίοδο

http://olatagoal.blogspot.com/

Τ'ον πρώτο σκόρερ της Α1 ΕΠΣΝΑ Γιώργο Βούρτσα απέκτησε ο Αμφίλοχος


Μεταγραφικό "μπαμ" πραγματοποίησε ο Αμφίλοχος με την απόκτηση του Γιώργου Βούρτσα. Ο ποδοσφαιριστής σήμερα (14/7) το πρωϊ απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και αναμένεται να είναι το "βαρύ πυροβολικό" της επιθετικής γραμμής της ομάδας.
Την περσινλη περίοδο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου, από όπου έμεινε ελεύθερος, και ήταν πρώτος σκόρερ στην Α1 ΕΠΣΝΑ.

Θετική απάντηση από Δόξα
Πληροφορίες που έφτασαν στο "όλα τα γκόλ" αναφέρουν ότι η διοίκηση της Δόξας θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που τους έγινε για την παραχώρηση του 18χρονου επιθετικού Κώστα Τσοπλάκου.

14 Ιουλ 2011

Καρέ μεταγραφών ο Αμφίλοχος

Καρέ μεταγραφών πραγματοποίησε σήμερα ο Αμφίλοχος καθώς ήρθε σε συμφωνία με τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα συμφώνησε με τον αριστερό μπακ-χαφ από τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου Γιώργο Ζιάκα, με τον μεσοεπιθετικό του Αετού Σταμνάς Χρυσούλη Σπύρο, με τον μέσο από τον Ομηρο Νεοχωρίου Τσίρκα Γιώργο και με τον Τριφέρη Κων/νο που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στον Ιδομενέα Εμπεσσού και προέρχεται από τον ΠΑΟ Ρούφ.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά περιμένει την απάντηση της διοίκησης της Δόξας Καινουρίου στην πρόταση που έκανε για τον επιθετικό Κώστα Τσοπλάκο
 

13 Ιουλ 2011

Αμφίλοχος: Ποντάρει στους μικρούς

Το βάρος στην απόκτηση νεαρών παικτών θα ρίξει ο Αμφίλοχος σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτό δήλωσε και ο τεχνικός Νίκος Μιμιγιάννης υποστηρίζοντας ότι: Θα πάρουμε μικρούς γι να κάνουμε μια καλή και νεανική ομάδα με στόχο να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.




http://www.periferiako.com/

12 Ιουλ 2011

Ναυαγεί η μεταγραφή του Αγγελου Στράτου;

Απ οτι δειχνουν τα πραγματα δυσκολα θα γινει η μεταγραφη του 18χρονου Αγγελου Στρατου στον Αμφιλοχο
Ο 18χρονος μεσος την φετινη χρονια αγωνιζονταν στον Οδυσσεα Νυδριου και τωρα εξεταζει τις προτασεις που εχει απο ΠΑΣ Πρεβεζα και Τηλυκρατη και αναμενεται τα προσεχη 24ωρα να παρει τις αποφασεις του.

11 Ιουλ 2011

Τόμ 18χρονο Τσοπλάκο θέλει ο Αμφίλοχος

                           Τον νεαρο επιθετικο Κωστα Τσοπλακο φαινεται να θελει ο Αμφιλοχος.


Την περσινη χρονια ο Κωστας Τσοπλακος αγωνιζονταν στην Δοξα Καινουριου.
Αξιζει να σημειωθει οτι την περσινη χρονια ηταν μια ανασα απο τους νεους του Παναιτωλικου, αλλα προτιμησε να μενει στην Δοξα.

6 Ιουλ 2011

Αμφίλοχος: Μετά το ναί του Νίκου Μιμιγιαννη τα είπαν με τον προεδρο Παν. Βούλγαρη γιά τον νέο σχεδιασμό

Ο τεχνικός του Αμφίλοχου Αμφιλοχίας, Νίκος Μιμιγιάννης,αφου συμφωνησε με την διοικηση του Αμφιλοχου και θα βρισκεται στον παγκο της ομαδας για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Η αγαπη του για την ομαδα, η αγαπη του κοσμου προς αυτον, και η εμπιστοσυνη της διοικησης στο προσωπο του ειχε σαν αποτελεσμα να συμφωνησουν και για την νεα χρονια που η ομαδα θα παιζει στην Δ' Εθνικη.
Εστι μετα την συμφωνια έχει ερθει σε επαφή με τον πρόεδρο του συλλόγου, Παναγιώτη Βούλγαρη και ασχολούνται με τα μεταγραφικά θέματα. Ο κόουτς έχει ζητήσει να ενισχυθεί η ομάδα σε όλες τις γραμμές της, για να μπορέσει σαν νεοφώτιστη να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Επισης ο κοουτς ζητησε την παραμονη στην ομαδα των Δρακο, Βαινα, Τριανταφυλλοπουλου και του τερματοφυλακα Σαπατη.
Οι διοικούντες έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε Λευκάδα (Τηλυκράτη και Οδυσσέα Νυδρίου), καθώς και στον Παναιτωλικό. Όπως έχουμε ήδη γράψει, κρούση έχει γίνει στον ταλαντούχο επιθετικό, Αγγελο Στράτο, ο οποίος την περσινή σεζόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Οδυσσέα Νυδρίου.

4 Ιουλ 2011

Σχεδόν έτοιμο το δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας !!

Σχεδον ετοιμο ειναι το σταδιο της Αμφιλοχιας.

Ο φυσικος χλοοταπητας ειναι ετοιμος , το μονο που απομενει ειναι καποιες περιφερειακες εργασιες στον στιβο, στις κερκιδες και στα αποδυτηρια και το ''στολιδι μας'' θα ειναι ετοιμο για να φιλοξενησει το επομενο πρωταθλημα τον Αμφιλοχο που θα αγωνιζεται στο πρωταθλημα της Δ' εθνικης.


Στόχος μια ανταγωνιστική ομάδα


Παναγιωτης Βουλγαρης '' Ο νεος προεδρος του Αμφιλοχου''
Η οργάνωση της ομάδας του Αμφιλόχου ξεκίνησε με τις εκλογές και την συγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα αλλά και την κατανομή των αξιωμάτων. Αυτός που θα ηγηθεί της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα από τον προεδρικό θώκο είναι ο Παναγιώτης Βούλγαρης (φωτό).
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το "όλα τα γκόλ" μας δήλωσε:
"Μια νέα προσπάθεια ξεκινά με πολύ καλές συνθήκες με στόχο την άρτια οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και με στόχο την δημιουργία μιας ικανής και ανταγωνιστικής ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φιλάθλων μας που διαχρονικά στηρίζουν την ομάδα"
Πρόεδρος: Βούλγαρης Παναγιώτης
Α' Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνος Δημ.Σχέσων και Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μιμιγιάννης Απόστολος
B' Aντιπρόεδρος: Ζαβογιάννης Οδυσσέας
Γεν.Γραμματέας: Κρίτσος Κων/νος
Ειδ.Γραμματέας: Κουτρομάνος Ευστάθιος
Ταμίας: Λούντζης Μάνθος
Γενικοί Αρχηγοί: Κακαρούνας Αθανάσιος και Γκούβας Γεώργιος
Εφορος: Μαυροδήμος Δημήτριος
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Ρούλιας Γεώργιος, Αρμύρας Κων/νος και Μαλτέζος Ιωάννης

Πηγη http://olatagoal.blogspot.com/

PHOTOS