24 Ιουν 2011

Όλοι την Δευτέρα στήν γενική συνέλευση του Γ.Φ.Σ Αμφίλοχου

Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

                                        ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ολοι μαζί πετύχαμε πολλά.Για να διατηρήσουμε όσα πετύχαμε θέλουμε την παρουσία όλων στην γενική συνέλευση της ομάδας μας την Δευτέρα 27-6-2011 και ώρα 7:30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αμφιλοχίας.
         
                         Καλούμε τους πάντες που έχουν την ίδια φλόγα και αγάπη για την ομάδα μας να παραβρεθούν με μοναδικό θέμα για συζήτηση

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΣΤΟΧΟΙ

Ο Πρόεδρος

Ρούλιας Γεώργιος

Ο Μπεκατώρος του Αμφίλοχου στον Ατρόμητο

Μεγάλη μεταγραφή του παίκτη του Αμφιλόχου Μπεκατώρου Αλέξανδρου στον Ατρόμητο Αθηνών.
Παραχωρήθηκε στην ερασιτεχνική ομάδα Κ20 του Ατρομήτου με την προυπόθεση (ορος του συμφωνητικού) αν σε τρία χρόνια δεν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα ανδρών του Ατρομήτου να μείνει ελευθερος.
Η ομάδα του Ατρομήτου παρέχει τροφή και στέγη στον ποδοσφαιριστή και η ομάδα του Αμβρακικού Μπούκας θα αποκτήσει απο τον Ατρόμητο Αθηνών ποδοσφαιρικό υλικό.
Η εξέλιξη αυτή της μεταγραφής του παίκτη του Αμφιλόχου Μπεκατώρου σε μια μεγάλη ομάδα χαροποίησε ιδιαίτερα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και team του Αμφιλόχου βλέποντας τους κόπους τόσων ετών να αποδίδουν καρπούς ανοίγοντας το δρόμο σε νέα ταλέντα της Αμφιλοχίας φέρνοντας στην μνήμη μας αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος.


Πηγή http://amfiloxia-blogs.blogspot.com/

20 Ιουν 2011

Ενώθηκαν ΑΕΜ και ΓΟΜ

Την Τετάρτη 15/6/2011 έγινε συνάντηση των Δ.Σ. των ποδοσφαιρικών συλλόγων της πόλης μας Α.Ε.Μ. και Γ.Ο.Μ. με αντικείμενο την συνένωση των διοικήσεων.........

Μετά από διαλογική συζήτηση στην οποία αναφέρθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα (Δ.Σ. Οικονομικό, Ακαδημίες κ.λ.π.) αποφασιστικέ ΟΜΟΦΩΝΑ η συνένωση των δύο ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Επίσης εξουσιοδοτήθηκαν οι Κύριοι Βισβίκης Διονύσης και Παγούρας Γιώργος να οργανώσουν την Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Μ. για την Τετάρτη 22/6/2011 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

10 Ιουν 2011

Αμφίλοχος: 'Ψήνουν' τον Μιμηγιάννη

Ο ίδιος (o κύριος Μιμηγιαννης) έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Αμφίλοχου εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. 
Είναι ενδεικτικό ότι πριν ξεκινήσουν οι αγώνες πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, είχε εμφανίσει τις τάσεις φυγής του. Ωστόσο, οι διοικούντες τον Αμφίλοχο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν τον Νίκο Μιμηγιάννη να κάνει πράξη της αρχική του σκέψη και να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. Ο 43χρονος προπονητής εμφανίζεται ψυχολογικά κουρασμένος μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στον πάγκο του συλλόγου, εκ των οποίων τα τέσσερα είχαν χαρακτήρα πρωταθλητισμού. Ωστόσο, πρόθεση του προέδρου Γιώργου Ρούλια είναι να τον μεταπείσει και να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Από εκεί και πέρα, σε μία ακριβώς εβδομάδα (15 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στην οποία θα προστεθούν νέα πρόσωπα.
Τέλος, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αμφιλοχίας και ένα... όνειρο χρόνων γίνεται πραγματικότητα.

8 Ιουν 2011

Cristiano Ronaldo

cristiano
Με αφορμή τα 40 του γκολ στο Ισπανικό Πρωτάθλημα κάνουμε ένα αφιέρωμα στον ποδοσφαιριστή που λατρεύουμε να μισούμε.


Η αρχή
Από μικρός φαινόταν ότι ήταν φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στα 8 του από την ομάδα της πόλης του, την Andorinha, ενώ σε ηλικία 10 ετών πήρε την πρώτη του μεταγραφή στη Nacional Madeira. Εκεί ήταν που τον ανακάλυψε η Sporting Λισαβόνας και τον απέκτησε το 1997, σε ηλικία 12 ετών.


Αυτή ήταν και η κίνηση που έκρινε την καριέρα του. Η απόφαση δηλαδή να ενσωματωθεί στις περίφημες ακαδημίες των «λιονταριών» που τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλει παίκτες όπως οι Luis Figo, Ricardo Quaresma, Joao Moutinho, Nani, Miguel Veloso κ. ά. Εκεί ο Cristiano αναπτύχθηκε ποδοσφαιρικά και έφτασε να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ακαδημίας, κερδίζοντας με το σπαθί του μια θέση στην πρώτη ομάδα το 2001, σε ηλικία 16 ετών.

7 Ιουν 2011

Μέσα Ιουνίου η γενική συνέλευση του των πρωταθλητών

Στα μεσα Ιουνιου θα πραγματοποιηθει η γενικη συνελευση του Αμφιλοχου.
Οι πρωταθλητες εκει θα αποφασισουν για το θεμα του νεου προπονητη, για να  ξεκινησει ο προγραμματισμος για την νεα περιοδο και βεβαια οι μεταγραφες.




3 Ιουν 2011

Καλοκαιρινές οδηγίες σε ποδοσφαιριστές.


Η καινούρια χρονιά θα είναι σίγουρα δύσκολη και καθοριστική για το μέλλον σας στο ποδόσφαιρο, γι αυτό θα ήθελα να σας δώσω μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουνε να βρεθείτε σε καλή κατάσταση στο ραντεβού σας για τη νέα περίοδο.

Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσετε την επαφή σας με την μπάλα.Χωρίς κούραση δουλέψτε πάνω στην τεχνική για να βελτιώσετε τις τεχνικές σας ατέλειες.
Οσοι έχετε μικροπροβλήματα με τραυματισμούς να μην τα αφήσετε να περάσουν μόνα τους γιατί είναι πολύ πιθανό να τα βρείτε μπροστά σας πάλι στην έναρξη της προετοιμασίας.
Το καλοκαίρι πάντα υπάρχει περιορισμός των αποθεμάτων σιδήρου,λόγω της μεγάλης προσπάθειας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου.Ο σωστός τρόπος για την αύξηση των επιπέδων σιδήρου είναι η υγιεινή διατροφή και όχι η φαρμακευτική υποστήριξη.Τροφές όπως συκώτι,φακές,λαχανικά,φρούτα και πιο πολύ οι φράουλες καθώς και οι σταφίδες είναι ωφέλιμες.Αντίθετα πρέπει να αποφεύγονται τα κρέατα με λίπος,οι σάλτσες,το πολύ(άσπρο) ψωμί,τα παγωτά,τα αναψυκτικά και τα οινοπνευματώδη.Διαιτολόγιο που συνιστάται είναι ψάρι,άπαχα κρέατα,λαχανικά,φρούτα και φυσικοί χυμοί.
Είναι επίσης σημαντικό να ακολουθήσετε το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης το οποίο θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ψηλά το επίπεδο της κατάστασής σας και να ξεκινήσετε πιο ομαλά την καινούρια περίοδο προετοιμασίας.

Παράδειγμα προγράμματος Μεταβατικής περιόδου Ιουνίου.

1η εβδομάδα
1 μέρα κολύμπι.800-1000μ.
2 προπονήσεις αερόβια με κ.σ.140π/λ.Κάθε φορά διανύουμε4000-5000μ.
2η εβδομάδα
1 μέρα μπάσκετ-τένις.
1 μέρα προπόνηση δύναμης 50%
1 μέρα αερόβια προπόνηση 4-5 χιλ.140π/λ.
3η εβδομάδα
1 μέρα κολύμπι
1 μέρα προπόνηση δύναμης
1 μέρα μπάσκετ-τένις
4η εβδομάδα
1 μέρα αερόβια προπόνηση
1 μέρα προπόνηση δύναμης
1 μέρα μπάσκετ-τένις

Παρατηρήσεις.
Μετά το αερόβιο πρόγραμμα κάνουμε 10*100μ.με εναλλασόμενη ένταση (ένα αργό ένα γρήγορο)
Η προπόνηση δύναμης γίνεται κυκλικά 6-8 ασκήσεις συν κοιλιακοί-ραχιαίοι.Εργο 15-20δευτ./35-40δευτ διάλειμμα. Εκτελούμε 3 σετ.


Παράδειγμα προπόνησης Μεταβατικής περιόδου Ιουλίου.

1η-2η εβδομάδα
Δευτ. κολύμπι 1000μ.ή αθλοπαιδιές
Τριτ. Δύναμη 60% 8 επαν. 70% 6 επαν. 80% 4 επαν. Διάλ.2 λεπτά ανάμεσα στα σετ.
Τετάρτ.4000-5000μ. αερόβιο πρόγραμμα.10*100μ. ανοίγματα.
Πέμπ.Δύναμη 60% 8 επαν. 70% 6 επαν. 80% 4 επαν. Διάλ. 2 λεπτά ανάμεσα στα σετ.
Παρασκ. Κολύμπι 1000μ.ή αθλοπαιδιές.


3η-4η εβδομάδα
Δευτ. 4000-5000μ. αερόβιο πρόγραμμα 150 κ.σ./λεπτ. 10*100μ. ανοίγματα.
Τριτ. Δύναμη.70% 5 επαν. 80% 4επαν. 90% 2 επαν.90% 2 επαν.Διάλ. 3 λεπτά ανάμεσα στα σετ.
Τετάρτ. Κολύμπι ή αθλοπαιδιές.
Πέμπ. Δύναμη όπως της Τρίτης.
Παρασκ. Αερόβιο πρόγραμμα όπως της Δευτέρας.


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Άρθρο του Μπάμπη Χαραλαμπίδη, γυμναστή των ΤΕΦΑΑ.

Τα δέκα καλύτερα γκόλ στο φετινό Champions League • 2010/2011

ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ


PHOTOS