27 Μαρ 2011

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2 - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 2



Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με τον Αμφίλοχο ωστόσο να είναι ο κερδισμένος
Το 2-2 στην έδρα του Άρη Αιτωλικού, (στο Μεσολογγι λογω τιμωριας) επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να παραμείνουν στην κορυφή με 63 βαθμούς, τρεις περισσότερους από το δεύτερο Μεσολόγγι που πέρασε από τον Αστακό και την έδρα του τοπικού Ηρακλή με 2-1.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ  0-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ  2-2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 1-2
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  1-0
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ   0-0
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΟ ΠΛΓΙΑΣ   3-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ   3-0
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  2-2

19 Μαρ 2011

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 5 - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ 0

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΓΗΠΕΔΟ ΕΜΙΛΕΩΝ

Οι φωτογραφιες ειναι απο το http://allsportsagrinio.gr/wordpress/
Ενα πολυ ευκολο Σαββατιατικο απογευμα ειχε η ομαδα μας με την Γαβρολιμνη
Το σερι των επιτυχιων συνεχιζεται για τον Αμφιλοχο μετα την σταση του 0-0 με το Αντιρριο για να μεινει η διαφορα οπως ειναι, η ακομα και να την αυξησει απο τους διωχτες του.
Σε αυτη την αγωνιστικη την 26η ο Αρης Αιτωλικου εχασε απο τον Εθνικο Γουριας και δειχνει να μην αντεχει , σε αντιθεση με το Μεσολογγι που κερδισε στην εδρα του το Ευηνοχωρι με 1-0 αν και δυσκολα και παρεμεινε πισω απο την ομαδα μας με 5 βαθμους διαφορα.
Φωτο απο το ματς εδω

A1 ΕΠΣΝΑ 26 η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ  4-2
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ   5-0
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ  1-4
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ   1-0
ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ    1-2
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ   1-5
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ   4-1
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ  1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ 26 ΑΓΩΝΕΣ

16 Μαρ 2011

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 15-3-2011, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία, μέχρι 21-3-2011 τα σωματεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ, ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ και ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

 Επίσης κάλεσε σε έγγραφη απολογία τον εκπρόσωπο του ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΜΠΕΣΣΟΥ Μπαγιάτη Θωμά, τον εκπρόσωπο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ Γιαννιώτη Σταμάτη, ο εκπρόσωπος της ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ Ρ         ιζογιάννης Κων/νος και ο προπονητής του ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ Μαζαράκης Παναγιώτης, για  παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Η Επιτροπή, ομόφωνα τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:
1. Τον εκπρόσωπο του ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ Μπλέτσα Χ. με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 50 ευρώ (αγώνας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ).
2. Το σωματείο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ με έγγραφη επίπληξη και ο Πρόεδρός του Μητσόπουλος Δημήτριος με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και 50 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ).
3. Το σωματείο ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ με 50 ευρώ πρόστιμο  για αποβολή 3 ποδοσφαιριστών (αγώνας ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ – ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ).

 Η Επιτροπή της Ενώσεως, βάσει των άρθρων 29 παρ. 4 εδ. ε’ του Πειθαρχικού Κώδικα και 29 παρ. 4 εδ. στ’ του Πειθαρχικού Κώδικα, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) υπέρ του σωματείου ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (άρθρο 21 παρ. 5 Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου) .
http://allsportsagrinio.gr/wordpress/?p=12399

13 Μαρ 2011

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 0 - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 2

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3/2011  ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΥΤΡΟΥ

Μεγαλη νικη για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ στο γειτονικο ντερμπυ με τον Αμβρακικο Λουτρου με 0-2

Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση για το Λουτρό που ηττήθηκε εύκολα από τον Αμφίλοχο με 2-0. Στο α' ημίχρονο μόνο στο 2ο λεπτό το σουτ από μακρινή απόσταση, ύστερα από εκτέλεση φάουλ, απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που έπεσε στη γωνιά του και έδιωξε σε κόρνερ. Όλες οι φάσεις που δημιούργησαν στο α' ημίχρονο οι παίκτες του Αμφιλόχου έγιναν σπάζοντας για πολλοστή φορά το τεχνητό οφσάιντ των γηπεδούχων! Στο 9' ύστερα από σέντρα του κορυφαίου του αγώνα Στάμου, ο Δράκος-Γαλάνης (μάλλον) με σουτ έγραψε το 0-1. Στο 20' ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος από αριστερά μπαίνει στην περιοχή ύστερα από ψηλοκρεμαστή πάσα του Στάμου και πλασάρει τον Σερπάνο για το 0-2. Στο 43' η μεγαλύτερή τους ευκαιρία για το 0-3 χάθηκε όταν από ωραία σέντρα του Α. Μπεκατώρου, άτσαλο το τελείωμα του επιθετικού του Αμφιλόχου και η μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.



Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τόσες πολλές φάσεις όσες το πρώτο με τον Αμβρακικό να έχει μια πρωτοβουλία χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους γηπεδούχους όταν αποβλήθηκε ο Σταύρος Ντρούτσης στο 63' παίρνοντας δυο κίτρινες κάρτες, και απείλησαν μόνο με μια εκτέλεση φάουλ του Παγώνη που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 65'.  Προς το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δυο φορές για το 0-3 αλλά με έγκαιρες εξόδους ο Σερπάνος κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Δύσκολη η συνέχεια για τον Αμβρακικό που καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Μασούρας, Μύγας) καθώς τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ελπίδες Αγρινίου και Πλαγιά είναι πολύ κρίσιμα για να κρατηθεί στην οχτάδα του πρωταθλήματος. Αντιθέτως η ομάδα του Αμφιλόχου μετά τη σημερινή αγωνιστική είναι φαβορί ακόμα και για απευθείας άνοδο χωρίς μπαράζ. Πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τους φίλους των δύο ομάδων, ας έλειπαν όμως τα υβριστικά συνθήματα εκατέρωθεν.
ΠΗΓΗ:http://amvrakikos.gr


ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE  http://olatagoal.blogspot.com/

11 Μαρ 2011

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ

ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΥΤΡΟΥ                             ΑΓΩΝΑΣ -ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                                   ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ – ΖΥΓΟΥΡΗΣ - ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΝΙΚΑΚΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:              ΜΠΕΤΣΗΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                             ΤΣΑΚΛΑΤΗΡΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:         ΚΑΨΑΛΗΣ

10 Μαρ 2011

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ PLAY-OFF ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.Ν.Α

Τα play-off

Στη διαδικασία των play-off για την άνοδο στη Δ’ εθνική θα συμμετάσχουν 4 ομάδες σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΠΣΝΑ , όμως υπάρχει και ένας όρος που αφορά τη βαθμολογική διαφορά μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου που θα λάβει μέρος στα play-off , και αυτός είναι οι 6 βαθμοί. Αναλυτικά τα τέσσερα (4) πρώτα σωματεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, θα αγωνιστούν για την ανάδειξη του πρωταθλητή, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η διαφορά βαθμών στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου, δεν θα είναι μεγαλύτερη από έξι (6) βαθμούς από το σωματείο το οποίο θα τερματίσει πρώτο.
Σωματείο ή σωματεία, τα οποία τερματίσουν με διαφορά μεγαλύτερη των έξι (6) βαθμών από το πρώτο σωματείο, δεν θα συμμετάσχουν στους αγώνες PLAY-OFFS. Δηλαδή τα PLAY-OFFS είναι δυνατόν να γίνουν με δύο, τρία ή τέσσερα σωματεία.Αν η διαφορά του πρώτου σωματείου με το δεύτερο σωματείο είναι μεγαλύτερη των έξι (6) βαθμών, δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες PLAY-OFFS και το σωματείο που τερμάτισε πρώτο στην βαθμολογία, ανακηρύσσεται  πρωταθλητής Α’ κατηγορίας.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   25η αγωνιστική – Σάββατο 12 Μαρτίου

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ


6 Μαρ 2011

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΛΟΧΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011  ΓΗΠΕΔΟ ΕΜΙΛΕΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ

Τελικα δεν καταφερε ο Αμφιλοχος να παρει το τριποντο απεναντι στον Ατρομητο Αντιρριου αν και ηταν πολυ καλυτερος σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου.
Ο Αμφιλοχος ειχε την κατοχη της μπαλας αλλα ηταν φλυαρος στην τελικη προσπαθεια με αποτελεσμα να μην εχει σωστα τελειωματα που αυτο εκνευριζε τον προπονητη μας κυριο Νικο Μιμιγιαννη (φωτο)
Αξιζει να σημειωσουμε οτι ειχε πολυ δυνατο αερα που δυσκολευε τις δυο ομαδες να κανουν το παιχνιδι τους.
Το Μεσολογγι κερδισε 2-0 τον Αετο Σταμνας και η διαφορα ειναι πλεον στους δυο βαθμους και το Αιτωλικο ηρθε ισοπαλια 1-1 με το Ευηνοχωρι και η διαφορα των επτα βαθμων απο τον Αμφιλοχο παρεμεινε.







ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΔΩ

                                         ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟ - ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 3-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ 4-1
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ 4-2
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 2-0
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 0-0
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 0-4
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 2-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-1



3 Μαρ 2011

ΠΑΝΟΠΛΟΣ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ

Πάνοπλος θα αγωνιστεί ο Αμφίλοχος κόντρα στον Ατρόμητο Αντιρρίου το Σάββατο. Ο Νίκος Μιμηγιάννης (φωτό) θα πάρει στην αποστολή τον Μπαλάφα παρόλο που ο τελευταίος έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση από την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μπαλάφας αναμένεται κατά τη διάρκεια του αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής.



PHOTOS