20 Δεκ 2010

Γ.Ο.Μεσολογγίου - Αμφίλοχος 0-0

ΠΗΓΗ   http://www.sport9.gr/
 
Ισόπαλο με 0-0 έληξε το ντέρμπι των πρωτοπόρων μεταξύ του ΓΟΜ και του Αμφίλοχου, που έγινε στο ΔΑΚ του Μεσολογγίου στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας. Έτσι και οι δύο ομάδες παρέμειναν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου ισοβαθμώντας με 32 βαθμούς. Παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος από τους παίκτες και των δύο ομάδων αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς ακρότητες. Πάντως η μορφή του αγώνα δεν ήταν για λευκή ισοπαλία, μια και δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος. Οι γηπεδούχοι νιώθουν αδικημένοι από το τελικό σκορ αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν το ματς. Από την άλλη ο Αμφίλοχος πρέπει να αισθάνεται τυχερός που απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας έτσι όπως διαμορφώθηκε η εικόνα του ματς.


Ο ΓΟΜ ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίεσε τους φιλοξενούμενους αλλά από τη μία το όχι καθαρό μυαλό των παικτών του στη τελική προσπάθεια, και από την άλλη ο τερματοφύλακας του Αμφιλόχου στάθηκαν ανασταλτικοί παράγοντες να πετύχει τέρμα η ομάδα του Μεσολογγίου. Ο Αμφίλοχος από την άλλη με άμυνα στο μισό γήπεδο περίμενε τους γηπεδούχους, και προσπαθούσε στην αντεπίθεση να χτυπήσει. Επίσης η αποβολή του Κακαρούνα στο 35' έφερε ακόμα πιο πίσω την ομάδα της Αμφιλοχίας.

Ο ΓΟΜ παρατάχθηκε με τους Χρήστου κάτω από τα δοκάρια, τους Μακρή, Κλάδο, Ζώη και Ματσίγκα αμυντική τετράδα, τους Μπαλαούρα Κώστα και Δημήτρη αμυντικούς χαφ, τους Βλαχογιάννη και Πετσίνη στα πλάγια της επίθεσης, τον Τέγα στη κορυφή και τον Ζέρβα σε ελύθερο ρόλο πίσω του. Ο Αμφίλοχος είχε τον Σαπάτη τερματοφύλακα, τους Μπαλάφα, Κακαρούνα, Δράκο-Γαλάνη και Λιανό στην άμυνα, στο κέντρο τους Στάμο, Τριανταφυλόπουλο και Μπεκατώρο, πλάγιους τους Βαινά και Μάνθο και στη κορυφή τον Τσιούνη. Μετά την αποβολή οπισθοχώρησε ο Στάμος σε θέση κεντρικού αμυντικού.

Ο ΓΟΜ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε τη πρωτοβουλία πιέζοντας την άμυνα των φιλοξενούμενων. Μόλις στο 1' ο Ζέρβας θα σουτάρει η μπάλα θα γκελάρει στο χορτάρι ο Σαπάτης όμως θα δώξει σε κόρνερ. Το εκτελεί ο Ζέρβας, κεφαλιά του Μπαλαούρα Δ άουτ. Στο 4' ο Πετσίνης θα βρει με κάθετη μπαλιά τον Τέγα αυτός όμως θα πλασάρει άσχημα τον εξερχόμενο Σαπάτη. Στιο 16' φάουλ για τον ΓΟΜ πλάγια και δεξιά, θα το εκτελέσει ο Ζέρβας, θα πεταχτεί ο Τέγας στη καρδιά της άμυνας, η κεφαλιά του θα περάσει μόλις άουτ. Στο 27' ο Βλαχογιάννης με μεγάλη μπαλιά θα βρει τον Πετσίνη σε θέση εξω δεξιά, αυτός θα αποφύγει τον Λιανό και από το ύψος της περιοχής θα σουτάρει δυνατά λίγο άουτ. Στο 32' ο Αμφίλοχος θα απειλήσει για πρώτη φορά, όταν ο Μπεκατώρος από αριστερά θα σεντράρει παράλληλα στη περιοχή, η μπάλα θα καταλήξει στον Μάνθο που εξ επαφής θα πλασάρει αλλά ο Χρήστου εντυπωσιακά θα σώσει την εστία του. Στο 35' ο Τέγας θα γίνει αποδέκτης πάσας από τον Κλάδο και στη προσπάθειά του να μπει στη περιοχή και να βρεθεί απέναντι στον Σαπάτη θα ανατραπεί από τον Κακαρούνα, ο οποίος θα δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποπβληθεί αφήνοντας τον Αμφίλοχο με δέκα παίκτες. Το ημίχρονο θα τελειώσει με ένα φάουλ για τον ΓΟΜ σε καλή θέση λίγο έξω από τη περιοχή, που θα εκτελέσει ο Ζέρβας αλλά θα μπλοκάρει ο Σαπάτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΟΜ εκμεταλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα, και με κατοχή μπάλας και συνεχείς αλλαγές θέσεων των παικτών του, έκλεισε τον Αμφίλοχο στο μισό γήπεδο πιέζοντας τον για να πετύχει το γκολ. Από την άλλη ο προπονητής του Αμφίλοχου, έφερε τον Λιανό κεντρικό αμυντικό και τον Μπεκατώτρο αριστερό μπακ, και προσπαθούσε με κόντρες να δημιουργήσει φάσεις. Στο 61' ο Ματσίγκας με σέντρα- ασίστ θα βρει τον Τέγα που από τη μικρή περιοχή θα πιάσει τη κεφαλιά αλλά θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σαπάτης. Τρία λεπτά μετά στο 64' ο Πετσίνης μέσα από τη περιοχή θα σουτάρει άουτ, ενώ στο 66' πλασριστό σουτ του Ζέρβα θα περάσει δίπλα από τη συμβολή των δοκών του Σαπάτη. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΓΟΜ στο 75' όταν ο Πετσίνης θα πασάρει κάθετα στη πλάτη της άμυνας προς τον Βλαχογιάννη, αυτός θα τσιμπήσει τη μπάλα με το κεφάλι προ του Σαπάτη, η μπάλα θα πάρει πορεία προς τα δίχτυα αλλά θα καταλήξει στο κάθετο δοκάρι, και προ του Τέγα που ήταν έτοιμος να σκοράρει θα επέμβει σωτήρια ο Λιανός και θα απομακρύνει.Στο 80' ο Αμφίλοχος θα φύγει στην αντεπίθεση, ο Βαινάς θα δώσει στον Δρογούτη αλλά ο Χρήστου θα βγει γρήγορα και θα κλείσει τον επιθετικό του Αμφιλόχου αποκρούοντας το πλασέ του. Και στο 86' ο Μπαλαούρας Κ θα βρει από θέση μέσα δεξιά τον αμαρκάριστο Ζέρβα που από τη γωνία της μικρής περιοχής θα πλασάρει απευθείας, θα αποκρούσει ο Σαπάτης, η μπάλα θα καταλήξει στον Πίτσικο νέο σουτ και πάνω στη γραμμή θα διώξουν οι αμυντικοί του Αμφιλόχου.

Από τον ΓΟΜ καλύτεροι οι Κλάδος, Βλαχογιάννης, Ματσίγκας και Τέγας, ενώ από τον Αμφίλοχο κορυφαίος ο πορτιέρο Σαπάτης και οι Λαινός, Βαινάς και Μάνθος.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Στυλιαρά, Λιόνα και Παρασκευά.


Γ.Ο.Μ: Χρήστου, Κλάδος, Ματσίγκας, Μακρής (52' Βλάχος), Μπαλαούρας Κ, Ζώης, Πετσίνης, Μπαλαούρας Δ (72' Πίτσικος), Τέγας, Ζέρβας, Βλαχογιάννης.


Αμφίλοχος: Σαπάτης, Μπαλάφας, Λιανός, Κακαρούνας, Στάμος, Τριανταφυλόπουλος, Μάνθος, Δράκος-Γαλάνης, Τσιούνης (61' Δρογούτης), Μπεκατώρος, Βαινάς.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ  http://asmesologibc.blogspot.com/


16 Δεκ 2010

ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/12

 
Με τον Γυμναστικο Ομιλο Μεσολογγιου παιζει το Σαββατο στις 15:00 μ.μ ο Αμφιλοχος και παει για το τριποντο γιατι δεν χωρανε αλλες απωλειες βαθμων.
Καλη επιτυχια..

13 Δεκ 2010

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1 - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2 (Emileon) 11/12/2010


Τελικα δεν τα καταφερε να κερδισει τον Αρη ο Αμφιλοχος και να ξεφυγει και αλλο στην βαθμολογια.
Στον αγωνα του Σαββατου στο Αγρινιο ηττηθηκε με 1-2 απο το Αιτωλικο, αφου δυστυχως η ομαδα μας δεν επαιξε πολυ καλα.

Για περισσοτερες φωτογραφιες απο το ματς πατηστε εδω: http://picasaweb.google.com/amfilochia1968